Császármetszés közben is ráteszik az anya mellkasára a gyermeket?
Amúgy régen sem volt ez divat,és nem sérült a kapcsolat.
Ha 6 óra múlva kapja csak meg, de onnantól minden szeretet megkap, akkor ez nem. Hat ki rá.
Én pl sima szülés után csak 30 percre kaptam meg, 5 percee, majd masnap hajnalban. Abban az 5 percbe mellre tették.
Apanal volt, amíg az őrzőben voltam. Aztán odaadták nekem, amint felvittek a szobába, és nem is vitték el többet. Első éjjel végig a mellkasomon volt, rajta csak pelus és sapka volt, rajtam a műtősing kigombolva.
A nővérek kb 2 óránként jöttek, megnézni, kell-e segítség, de hivhattam volna őket akármikor.
Fantasztikus élmény volt.
Nem Magyarországon történt 3 hete.
Anglia : ahogy kiemeltek, lemertek es mar hoztak
is oda. Soha tobbet nem vittek el. Csodas volt ❤. Sajnalom, hogy Magyarorszagon ez nem adatik meg a noknek.
2-es vagyok.
Azért én nem bántam, hogy műtét után nem hagyták nálam egész éjjel. (este császároztak) A fejemet nem emelhettem meg órákig és úgy vacogtam az érzéstelenítő miatt, mintha -30 fokban álltam volna egy szál szál bugyiban. Az őrzőben is segített fogni a párom, mert pattogott a kezemben a gyerek.
Hajnalban talpra állítottak, aztán behozták a picit és csak fürdetni vitték el. A kapcsolatunk makulátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!