Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés altatásban...

Császármetszés altatásban vagy érzéstelenítésel?

Figyelt kérdés
Kinek melyik volt és miért? Hogy ereztétek magatokat a ràkövetkező napokban?
2017. márc. 26. 15:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Baromság? Nálunk ez a protokoll, de te biztosan jobban tudod, végül is én dolgozom ebben már lassan 15 éve, és tanultam 4 évig főiskolán....
2017. márc. 26. 15:57
 12/25 anonim ***** válasza:
13%
En ugytudom (orvosom emlitette) h ezt amugysem lehet kerni h melyik legyen. Surgossegi csaszarnal van csak altatás. Amugy mindig erzestelenitenek
2017. márc. 26. 16:04
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Bocs, de magasról teszek rá, hogy te állítasod szerint ebben dolgozol. Amikor szültem, megkerdeztek, hogy mit szeretnék. Ahogy a másik 5 nőt is, aki velem egy szobában feküdt.
2017. márc. 26. 16:28
 14/25 anonim ***** válasza:
46%
tőlem is kérdezték.
2017. márc. 26. 16:35
 15/25 anonim ***** válasza:
42%
Ezen nem kell vitázni,nem gyerekek vagyunk! Tőlem nem kérdezték(3éve) es masik kórházban idén sem... gondolom változó
2017. márc. 26. 16:42
 16/25 anonim ***** válasza:

Altatásban csinálták. Az utolsó pillanatban, már a tolófájások jövetelekor derült ki, hogy nem tudom természetesen megszülni a fiamat, így azonnal vittek a műtőbe és altatásban csinálták. Toxémiás voltam egyébként és gyakorlatilag félig eszméletlen.

Ha én választhattam volna, akkor is az altatást választom. Csináltak már műtéti beavatkozást érzéstelenítéssel, de olyan rosszul lettem közben, hogy inkább az altatás. Én soha nem bírtam a tűt, nálam a vérvétel is mindig úgy nézett ki, hogy fél órát feküdtem utána, mert mindig összeestem. Tehát ha mindezt egy nagy tűvel a gerincemben csinálták volna és mindent hallok közben és érzékelek, akkor tuti szintén rosszul lettem volna.

Szóval én az altatást választottam volna ha választanom kellett volna. Amikor felébredtem, semmi bajom nem volt, Amennyire tudtam, mozoghattam. Míg akiket érzéstelenítettek, nekik ugye nem volt szabad egy ideig. Sokkal nyugodtabb is voltam, tudtam utána pihenni is.

2017. márc. 26. 17:23
 17/25 anonim ***** válasza:
29%
16 surgossegi csaszart minden esetben altatassal csinálnak!:) a program nagyreszt erzestelenitessel tortenik.:)
2017. márc. 26. 17:38
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

En 3x szultem csaszarral.mindharomszor erzestelenitovel.

Az elso kettonel meg sem ereztem.tenyleg,egy pici szurast ereztem csak,es mar mondtak is,hogy fekudhetek.

A 3.nal konyorogtem,hogy altassanak mar el(ez volt egyedul programos) egy fiatal dokino volt,es nem igazan sikerult neki a dolog.5 percig probalgatta.2 szer szurt es tobbszor ereztem ahogy mozgatja bennem azt a nagy tut.

A 2.utan mondtam,hogy akkor en kernem a gazt,de vallon veregettek,hogy nyugalom kismama,mar jon a doktorno....hat kossz.

Mig odaert tobbszor is kertem,hogy had aludjak.feltem mar nagyon,hogy nem fog neki sem sikerulni.

Aztan kerdezte milyen magas vagyok,mondtam,hogy 175,mire odaszolt a fiatalnak,hogy hat 1 el felljebb kellett volna.mig ezt kimodta be is adta.

En pedig elbogtem magam,hogy maga hol volt idaig?es,hogy,hogy alkalmazhatnak ilyen bena embert.

Emiatt nagyon feltem,hogy erezni fogom.mar letakartak meg minden,es csak annyit mondogattam,hogy meg mozog a labam,meg mozog a labam.

Persze vegul semmit nem ereztem.de nagyon rossz elmeny volt.

Utana soha nem voltam rosszul.kicsit rossz mikor mar megy ki a hatasa,es kezded erezni a fajdalmakat,pluszban meg dongetik beled az oxyt is,csak,hogy tuti legyen ami 100 😂.

Meg az nagyon fura,mikor atraknak a muttoasztalrol az agyra.latod,hogy jonnek a labaid,de nem erzed.nekem egyszer az egyik labam le is maradt az agyrol :) meg a kateteres zacsi is,es par metert huztak a foldon utanam.az vicces volt.

Szerintem a mutet utani napok nem kulonboznek,akar altatnak,akar nem, faj mikor felkelsz az agybol,faj ha kohogsz,ha nevetsz,ha orrot fujsz,ha sirsz.szoval kb minden faj.

De minnel tobbszor felallsz,annal jobb.

3.nap jottem haza mindharomnal.

2017. márc. 26. 20:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Altatásban- nem választhattam - nagyon komoly orvosi ok miatt. Programozott császármetszés volt- altatva.
2017. márc. 26. 20:38
 20/25 anonim ***** válasza:

Engem èrzèstelenítettek, majd altattak.

Az injekció nem fájt.

Abban, hogy vègül altattak a legrosszabb az volt, hogy nem láttam ès hallottam a babámat a születèsekor. Rá kb 5 órára csak. Így nagyon elkülönült a terhessègem ès a friss anyaságom. Furcsa volt. Pocakkal a műtőasztalra feküdni, majd kómásan, fájva èbredni, ès látni egy pici babát, akit időközben kiemeltek belőlem.

2017. márc. 26. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!