Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az a jó anya, aki könnyen szül?

Az a jó anya, aki könnyen szül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban találkoztam több volt osztálytársnőmmel, akikkel tartjuk a kapcsolatot, hárman nemrég szültünk. Egyikünk évekig próbálkozott, lombikkal sikerült, sürgősségi császárral szült. Nekem nehéz szülésem volt, 16 óra az a rész, amikor erős fájásaim voltak. Erre annyit mondott az egyik lány, aki még nem szült, hogy ez biztosan nem igaz, akkor már itt sem lennék... Jaa, hogy CSAK a vajúdás volt annyi? Ezután a harmadik lány mesélte, hogy neki egy óra alatt született a baba, alig érzett fájásokat. Innentől azt hallgattuk, hogy mennyire döbbenetesen ügyes, tartson tanfolyamot, az ég is anyának teremtette, ilyen egy jó anya... A császáros lánynak látszott, milyen rosszul esik és el is ment. Nem esett le nekik, miért, folytatták. Én is meguntam, megkérdeztem őket, hogy nekem lehet-e még esélyem esetleg a jó anyaságra vagy ássam is el magam. Köszöntem és eljöttem. Szerintetek túlreagáltam? Nem akartam bunkó lenni, de eléggé rosszul esett a véleményük

2017. febr. 24. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na ezért nincsenek barátaim. Én szobanövény szellemi szintjén levőkkel képtelen vagyok még csak megjátszani is a barátságot.
2017. febr. 24. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Te miért beszélgetsz idiótákkal? Ez pont annyira fasság, mintha arra verné magát, hogy kék a szeme, nem barna...

Ne a véleményük essen rosszul, essen rosszul az, hogy:

1, Ilyen társaságba jársz.

2, Nem állítottad őket le, amikor láthatólag bántottak valakit

3, Olyan emberekkel vagy körülvéve, akik mások lelki bántalmazásában és a legbensőbb magánéletében való vájkálásban élik ki a nyomorult kis lényüket.

Pfujj.

2017. febr. 24. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Az mond ilyeneket, aki élete legnagyobb teljesítményének éli meg, hogy szült, mert minden másra alkalmatlan a szentem. Szülni viszont az analfabéta cigányasszony is tud, úgyhogy nem, ez nem teljesítmény.

Tisztességes körülmények között felnevelni, boldog és sikeres embert faragni belőle, az viszont igen. Úgyhogy természetesen az, hogy ki hogy szült semmit nem jelent es nagyon buta az, akinek ez a mérce. Szemmel láthatóan nem is érti, hogy mi minden befolyásolja a szülés folyamatát, aki meg ennyire nincs tisztában a saját testével, az nem hogy nem jó anya, de vmi ritka imbecill ember.

2017. febr. 25. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Jézusom... majd ha a gyereknevelés mindennapi viszontagságaiban helyt áll, küzd, lemond, áldozatokat hoz stb, akkor verje a nyálát... !

Primitív, buta nőkkel barátkozol?!

2017. febr. 25. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!