Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valakit altatásban császáro...

Ha valakit altatásban császároznak meg, utána milyen hamar lehet mellette a baba?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Szerintem ezt kórháza válogatja.Engem elaltattak anno (9éve)mert nem hatott rendesen az epidurál.Ezért 2napig kellett lennem az intenzíven,amikor felébredtem oda hozták a babát,de nem hagyták ott,mert mozdulni sem tudtam,párszor behozták,cicire.Amikor lekerültem a gyerekágyasra akkor már ott lehetett de nem fürdethettem a vágás miatt,csak utolsó nap...Most megint babát várok,majd most kiderül mi lesz :)

Minden jót,36hetes kismama

2008. okt. 10. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!10éve engem is császároztak ez a nap hétfő du 17/30 volt és másnap reggel már nem voltam az inteziven át vidtek a baba szobába,utána hozzták az én drágámat.De még nem tudtam fel kellni az ágybol.De a lényeg az volt ,hogy láthatam.Jo baba várást!!!Ja és altatak.
2008. okt. 10. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam úgy volt, hogy éjjel fél 12-kor császároztak.Vittek az intenzívre, és hajnalban 5 órakor mikor először megébredtem, akkor áthozták megmutatni, és pár perc múlva el is vitték.Nálunk 16órát kell lenni császár után az intenzíven, másnap délután mehettem át az osztályra és onnantól fogva már velem volt.
2008. okt. 10. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 2 napot voltam az intenzívan altatásos császár után. A babámat áthozták megmutatni, de még nem volt tejem, ezért nem szoptathattam. Az 5. napon vetették fel először, hogy áthoznák a picit a gyerekágyasra, ahol voltam, de mivel kis súlyú volt, végül nem lett belőle semmi. Egy hét után mehettünk haza mindketten.
2008. okt. 10. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2008. okt. 10. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Kórház függő szerintem de Jászberényben már a műtét után 3-4 órával a szokásos szoptatásra már kihozzák a babákat és a császárosok is szoptathatnak(természetesen fekve).
2008. okt. 11. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!