Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kb. mennyi az a baba súly ami...

Kb. mennyi az a baba súly ami felett nem rizikóztatnak a dokik és császároznak?

Figyelt kérdés
2008. júl. 13. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. pl én vékony lakat vagyok és azt mondta a dokim ha 4kg fölé ment volna a baba császároz.

Szóval ez először is tőled is függ: milyen alkat vagy, miylen széles a csípód, első baba vagy második. Ham ásodik mekkora volt az első és hogyan születet. De ált 4,5 -5 kg körül már szoktak császározni. De pl unoka nővérem mindkét gyerekeét rendesen szülte meg. A kislány 4,6kg volt a kisfiú 5,1kg. Szóval sok mindentől függ.

Hanyadik héten vagy? Úgy érzed nagy baba lesz?

Én éreztem,hogy nagy lesz a picikém, második baba. S "rendes" volt mert megszületett a 38. héten még 4kg alatt. Itt kint híta a többit.:)))

2008. júl. 13. 09:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! A29héten járunk a 28hetes uh volt majdnem 2kg és ráadásul terhességi cukrom van azért gondolom hogy jó nagy lesz "már mehet az iskolába" ő a második bébim az első korababa volt a 36.héten született de azon is rekord 3500g -mal és ezért is gondolom hogy a második még nagyobb lesz. Hát nem vagyok egy vékony alkat:) masszív családból származom az első fiamat leszámítva nincs a családba újszülött 4kg alatt. Az első császáros volt remélem megcsászároznak félek nehogy baja legyen ha esetleg nagyon nagy lesz szerintem lesz 5kg körül. Köszi a válaszodat. Egyébként az első is császáros volt mert 12 óra alatt semmit sem tágultam.
2008. júl. 13. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a sulya miatt lesz csaszarod, hanem az elozo csaszarok es a cukorbaj osszetett rizikoja miatt.
2008. júl. 13. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! A mi családunk is ilyen. Csak nagy babák születtek. Én sem számítottam kicsire. Nem is lett. Utolsó héten még csinéltak egy uh-ot, ahol azt mondták több, mint 4 kg. Ezután a doki kérdezte meg, hogy mit szeretnék és mivel ő azt mondta, hogy jobb mindkettőnknek a császár, végül a mellett döntöttünk. A babus 4180 g-mal született. Utólag a doki azt mondta ma sem ajánlana mást, pedig előtte még azt mondta, hogy nem vagyok kicsi és gyenge a nagy babához! Én örülök, hogy így alakult.

Sok sikert!

2008. júl. 14. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Hú hallod szerintem akkor biztos nagy baba lesz. Kb. 32.-33.héten szoktak 2kilosak lenni. menj 4Dre majd később és ott szerintem kiderül kb. mekkora,ennek alapján döntenek majd felőletek. De szerintem császár lesz.
2008. júl. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!