Kb. mennyi az a baba súly ami felett nem rizikóztatnak a dokik és császároznak?
Ez sok mindentől függ. pl én vékony lakat vagyok és azt mondta a dokim ha 4kg fölé ment volna a baba császároz.
Szóval ez először is tőled is függ: milyen alkat vagy, miylen széles a csípód, első baba vagy második. Ham ásodik mekkora volt az első és hogyan születet. De ált 4,5 -5 kg körül már szoktak császározni. De pl unoka nővérem mindkét gyerekeét rendesen szülte meg. A kislány 4,6kg volt a kisfiú 5,1kg. Szóval sok mindentől függ.
Hanyadik héten vagy? Úgy érzed nagy baba lesz?
Én éreztem,hogy nagy lesz a picikém, második baba. S "rendes" volt mert megszületett a 38. héten még 4kg alatt. Itt kint híta a többit.:)))
Szia! A mi családunk is ilyen. Csak nagy babák születtek. Én sem számítottam kicsire. Nem is lett. Utolsó héten még csinéltak egy uh-ot, ahol azt mondták több, mint 4 kg. Ezután a doki kérdezte meg, hogy mit szeretnék és mivel ő azt mondta, hogy jobb mindkettőnknek a császár, végül a mellett döntöttünk. A babus 4180 g-mal született. Utólag a doki azt mondta ma sem ajánlana mást, pedig előtte még azt mondta, hogy nem vagyok kicsi és gyenge a nagy babához! Én örülök, hogy így alakult.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!