Mekkora az a baba súly ami felett már császároznak?
Ha pl. nincs más probléma csak a súly.
Egy kb. 4kg-os babát meg lehet még szülni rendesen is nem? Elég magas vagyok én is a férjem is Ő 4kg-val született...esélyem van a doki szerint egy 4 kg körüli babára...eddig semmi problémám nem volt a terhesség alatt de most aggódom nem szeretnék császárt.
Szia!
Ha semmi probléma nem lesz akkor tuti simán szülsz. Súly miatt általában nem császároznak. Ismerek egy olyan csajt aki kb 160 cm és 40-45 kg és 5 kg-s babát szült simán. Nem lesz könnyű, de biztos ki lehet bírni ha ő is kibírta. :)
Jó babázást!
Én 4-4,5 kgra számíthatok 38 h UH alapján. Nekem azt mondta egy szülésznő, hogy mindenképpen hagynak vajúdni, és figyelik hogy halad-e a folyamat. (már ha első ránézésre nincs nagyon erős téraránytalanság -pl kicsi medence)
Illetve nem is a súly a döntő, hanem a fejméret ami fontosabb lehet. Lehet hogy kis pufók lesz, de normál fejjel, és megszülöd normálisan. Egy kisebb súlyú, nyurga de nagy fejű bébi meg elakad pl....
Egy ismerősöm 4600-at szült meg normál úton, igaz nem első baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!