26hetes uh-on,820 g volt a pici lányunk. A doki megjegyezte, hogy ez a suly, a görbe legalsó értéke. Valóban? Másnak mennyi? Emiatt izgulok egy kicsit. Szeretném, ha nőne a baba, de nem akarok sokat hizni! Ötleteket várok.
Figyelt kérdés
70 kg-al kezdtem a terhességet, most járok +6 kg-nál.Nem túl jó az étvágyam,viszont rengeteget iszok.A védőnőm szerint ez rendkivül furcsa!2009. febr. 20. 16:47
1/8 anonim válasza:
itt vannak az átlagértékek. azért annyira nem picike szerintem, talán egy héttel van lemaradva, de még az is lehet, hogy elmérték a terhességedet még az elején. szerintem ne aggódj emiatt, ilyenkor még hamar behozzák. de azért ne koplalj, az se neked nem jó, se neki; egyél, ami jólesik. egyébként nekem 28 hetesen volt 1290 g. most meg már 3 kiló körül van.
üdv, 37 hetes
2/8 anonim válasza:
biztos tévedett a hetet illetőleg. néztem a különbségeket, sok helyen írják, hogy a 26 hetes baba 900 g, a 25 hetes meg 750-800. szerintem, ez nem túl nagy eltérés, nyugodj meg...
3/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvos a 26. héten,hogy a görbe alsó határán volt akkor 890 g.Persze én is aggódtam,pedig azt mondta,hogy ez is teljesen normális. Végig azt mondták,hogy pici lesz.A 35. héten született a fiam 2790 gr. és 49 cm-rel.Ne aggódj akkor úgyis szólnának,hogyha nem lenne jó a súlya vagy valami más.Boldog babavárást!
4/8 anonim válasza:
Szióka!
Szerintem sem kicsi,nincs mitől tartanod!A fontos,hogy egészséges legyen!Ráér megnőni kint.
5/8 anonim válasza:
Valószínű nem pici, ez a súly csak egy becsült érték a csontok mérete alapján. Lehet, hogy rövid, de dundi a baba, nekem a nőgyógyászom mondta, hogy csak egy kb érték amit uh-on mondanak.
6/8 anonim válasza:
Nekem mindig oda volt írva az uh papírra is, hogy plusz,minusz 10%. bőven benne vagy!!!!
7/8 anonim válasza:
Szia!Nekem 26+2 napossan volt 1kg a babäm,de a doki szerint jo nagy baba!Szerintem nyugodj meg mert nem tul picike!
toväbbi szep babaväräst
8/8 anonim válasza:
Nekem 26+5 naposan volt 1125 gramm.
36 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!