Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ez miért van?

Vancka02 kérdése:

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés
38hetes vagyok.Ma elég furán aludttam ,szinte nem is tudtam aludni mindig fajt a hasam es kemény vólt sehogy sem volt kényelmes reggel is mikor felkeltem fájt a hasam most is mindig bekemenykedik es fáj de ez a fájás nagyon gyenge ...egész nap olyan nyűgös vagyok sehogy sem jó és kemény a hasam ...lehet hogy ebből szülés lesz?
2017. febr. 1. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
38 hetes terhes vagy, igen, ebbol szules lesz hisz bent nem marad.
2017. febr. 1. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam :D feb9 re vagyok ki irva....de viszont ezek alapján lehet hogy hamarabb is jöhet?...
2017. febr. 1. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is így volt, most már bármikor számíthatsz rá és már nem is lenne koraszülés.
2017. febr. 1. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Ebből bármi lehet. Lehet, hogy holnap szülsz, de lehet, hogy két hét múlva.

Sajnos ilyen "izgi"a vége:)

2017. febr. 1. 19:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Hm jó lenne ha már kijönne a pocaklakóm ^^ már nagyon várom ...szinte egész nap ugy éreztem ,hogy ma valami történni fog...de sajnos nem :/ de minden nap egy remény 😁😁😍😍
2017. febr. 1. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de én a tiedhez hasonló, sőt egy alkalommal még durvább tünetekkel szintén a 38. héten, végül túlhordtam.

Kitartás, már csak nagyon kicsi van hátra! :)

Könnyű szülést!

2017. febr. 2. 01:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor az ember már bármit megtenne, h a babája a kezében legyen.

Én folyamatos joslokkal 8 nappal hordtam túl, akkor már úgy mentem nst-re, hogy én innen baba nélkül haza nem megyek.

Végül indítottak, ki tudja, h meddig udult volna meg bent. 😀

2017. febr. 2. 07:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor az ember már bármit megtenne, h a babája a kezében legyen.

Én folyamatos joslokkal 8 nappal hordtam túl, akkor már úgy mentem nst-re, hogy én innen baba nélkül haza nem megyek.

Végül indítottak, ki tudja, h meddig udult volna meg bent. 😀

Jó hír viszont, h gyorsan szültem, két és fél óra alatt, eleve 2 ujjnyirol indultunk.

2017. febr. 2. 07:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Na az nagyon jó :D én eddig még semennyire nem nyitodtam ki :( ..viszont ha nem is jon a baba kövi héten (feb9)beutal a dokim korházba...bár attol még lehet hogy nem inditanak szülést
2017. febr. 2. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!