Mennyi nála a szülés?
Mikor jön el az a kor, mikor délután 4-kor a tanítónőnek a szülő borítékban adja a pénz cserébe, hogy egész nap a neveletlen gyerekébe próbált egy kis értelmet verni? A tanárok is szarul keresnek. Most már jóval szarabbul, mint az orvosok. Hányingerem van ettől. De hát ahogy mondani szokás, a hülyeség nem fáj...
Kérdező! Szerintem diszkréten kérdezd meg. Pl. négy szem közt. Pesti ismerősömnek 30 eFt volt, de nem tudom kinél.
Off.Nem védem az orvosokat, de mérfóldes különbség van a tanárok és az egészségügyi dolgozók között.
Az orvosok messze többet tanulnak, sokkal többet dolgoznak( ünnepnapokon, nyáron is), emberéletek függnek tőle közvetlenül, és éjszakáznak, ügyelnek stb. Nem is értem az összehasonlítást.
Teljesen normális, hogy egy orvos többet keres, mint egy tanár.
Már egy csomó nővér is többet jár suliba, mint egy tanár, mégis kevesebbet keresnek, még múszakpotlékokkal együtt is.
A hálapénz meg önkéntes, ha extra szolgáltatást várok, akkor fizetek.
Jelzem, nekem fogadott orvosom volt. A kórház hívta, mikor mentem szülni. Ő jött, levezette, és megköszönte, hogy adtam neki pénzt. A barátnőm nála szült, szintén fogadott, ő adott neki egy üveg piát, azt is megköszönte, és semmi különbséget nem tett az ellátásunk közótt.
Egy főorvosról beszélek.
Kedves kérdező! A védőnőt, vagy az asszisztensét kérdezt, ők biztos segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!