Csaszar utani lehet edzeni!?
Figyelt kérdés
Csütörtökön lesz 11 hete, hogy csaszaroztak. A hat hetes kontrollon mindent rendben talalt az orvos, es azt mondta, hogy el lehet kezdeni tornazni. Kerdeztem, hogy de megis milyen intenzitassa es azt mondta, hogy kifulladasig ne edzek, elotte egy kicsivel hagyjam abba.. Kinek milyen tapasztalatai vannak!? Ki milyen intenzitassal kezdett el edzeni csaszar utan? Pl. hasazas soran mibol mennyit csinalt!?2017. jan. 23. 23:29
1/3 anonim válasza:
Bár pasi vagyok, én várnék ezzel még, gondolom nem hiányzik egy sérv..
2/3 anonim válasza:
Szerintem a dokid válaszolt neked, ennél többet nem tudhatunk mi sem, mert mindenkinél más a heg, a sebgyogyulási képesség, stb.
3/3 anonim válasza:
Sok nőnek lesz kicsit szétnyílva a hasizma terhesség és pláne császár után, még első egy-két évben (!) így tényleg nagyobb a sérv veszélye. Nem tudom, ezt ultrahanggal nézte-e a dokid, elvileg ha kérdéseként felmerül, a sebészeten szokták. Én a helyedben amihez nem kell konkrét hasizom (pl. futás, úszás, bicikli vagy olyan torna, mint guggolás, oldalsó lábemelések... stb.), azt bátran csinálnám, azért ezek is visszahatnak a hasizomra is, de felülésekkel meg súlyokkal kondizni nem mernék még egy darabig, vagy első körben gyógytornásszal egyeztetnék pár kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!