Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. szülés után butaság lenne...

3. szülés után butaság lenne elköttetni magam? 30 évesen.

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 20:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is megfordult a fejemben.De a férjem szerint fiatal vagyok még ehhez és sose tudni mit hoz a jövő.

Ezt nektek kell eldöntenetek.

2017. jan. 24. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Én 32 voltam, és elköttettem magam. Akármit is hoz a jövő, én többet nem szülök. 4 év telt el, még nem bántam meg. :)
2017. jan. 24. 20:13
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
Ráfázhatsz. Egyik ismerős is elkötette magát. 2 gyereke volt. Egyik meghalt balesetben, a másik betegségben. Késő bánat.
2017. jan. 24. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

Off:3as ket gyerek utan nem kotnek el,csak ha mat elmultal 40..40felett amugysr szulnek,ha pedig ne adj isten barmi tortenik a gyerekeimmel,nem szülnek újra,h a "létszám" meglegyen..na meg persze ha igy gondolkodnek,nem is szultem volna,hisz ismertem valakit,aki meghalt,minek is szuljek,hisz en is meghalok majd..

On:ezt neked kell erezned ,en megteszem,de nálunk ez nem is volt kérdés,mar a 3.terhesseg alatt beadtam a kérelmet(eselyes voltam csaszarra,igy 2in1elvegeztek volna a beavatkozást)

Ha nem én,akkor a férjem is simán kés alá fekudne .mi is 3o evesek vagyunk,es külön-külön sem akarunk több gyereket,nem csak egy parkent(mielott valaki írná,h mi van ha szetmegyunk)

Szoval ez annyira egyéni dolog,te mit erzel?

2017. jan. 24. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

4, most így van, de volt egy rövid időszak, amikor bárki kérhette kor- és gyerekszámtól függetlenül.

Én nem tenném meg, de nem azért hogy "pótolni" tudjam, ha baj érné a meglévőket. Eleve morbid.

2017. jan. 24. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

30 évesen nekem is volt három gyerekem.

Most 43 leszek holnap, kb egy hónap múlva szülök ...

A szokásos történet, válás, új kapcsolat, házasság. Nagyon vagytunk közös babara .

Szóval, nem lehet tudni, mit hoz az élet. Én is azt mondtam anno, nekem biztosan nem lesz több gyerekem.

2017. jan. 24. 21:28
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Na, ennél nagyobb hülyeséget, hogy és mi van ha meghalnak a gyerekeim... Akkor nagyon fognak hiányozni nyilván, és nem fogja pótolni őket egy új csecsemő... Ez rossz érv, a lehető legrosszabb.

Az új férj érv se győz meg, nem a mostani férjemmel van bajom, szülnék én még neki hatot is szívesen. Magam miatt nem akarok már szülni, mert minden egyes babánál egyre jobban aggódtam, hogy csak minden rendben legyen. Van 3 egészséges, befejeztem, és ezen egy új pasi se fog változtatni.

2017. jan. 24. 21:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, hogy nem köttetem el magam, mert akkor nem tudnék rácsodálkozni nap mint a nap a legkisebbre és nem jutna eszembe az a kérdés, hogy hogyan tudtam idáig élni nélküle? :)
2017. jan. 25. 06:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen semmiképp nem köttetném el magam.

Persze, a gyermekeim lehetséges halála nem lehet magyarázat erre... de volt ismerős környezetben olyan, hogy nagyon beteg lett az egyik gyermek, és azért vállaltak még egy babát a szülők, hogy őssejttel megmentsék a gyereküket.

Szintén van olyan ismerős, aki 3 gyerekkel 38 évesen ment új kapcsolatba (férjnek is volt 3), és igenis vágytak a közösre.

persze erre sem lehet építeni, hogy mi van, ha szétmentek... de ha nem akartok többet, miért nem a férjed kötteti el magát? sokkal kevésbé kockázatos, egyszerűbb műtét, ráadásul visszafordítható.

2017. jan. 25. 08:07
 10/15 anonim ***** válasza:
39%
Igen. És ráadásul öncsonkítás is. Nem szabad, megbánhatod. Én is 9 évig azt hittem, hogy bőven elég a 3 gyerek, biztos, hogy nem szülök többet. Aztán egyszerre minden megváltozott, és rájöttem, nincs az a munka ami jobb lenne mint újra babát szülni. Itt van a karomban éppen, és imádom, életem legjobb döntése volt újra kezdeni:-)!
2017. jan. 25. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!