3. szülés után butaság lenne elköttetni magam? 30 évesen.
Ez nekem is megfordult a fejemben.De a férjem szerint fiatal vagyok még ehhez és sose tudni mit hoz a jövő.
Ezt nektek kell eldöntenetek.
Off:3as ket gyerek utan nem kotnek el,csak ha mat elmultal 40..40felett amugysr szulnek,ha pedig ne adj isten barmi tortenik a gyerekeimmel,nem szülnek újra,h a "létszám" meglegyen..na meg persze ha igy gondolkodnek,nem is szultem volna,hisz ismertem valakit,aki meghalt,minek is szuljek,hisz en is meghalok majd..
On:ezt neked kell erezned ,en megteszem,de nálunk ez nem is volt kérdés,mar a 3.terhesseg alatt beadtam a kérelmet(eselyes voltam csaszarra,igy 2in1elvegeztek volna a beavatkozást)
Ha nem én,akkor a férjem is simán kés alá fekudne .mi is 3o evesek vagyunk,es külön-külön sem akarunk több gyereket,nem csak egy parkent(mielott valaki írná,h mi van ha szetmegyunk)
Szoval ez annyira egyéni dolog,te mit erzel?
4, most így van, de volt egy rövid időszak, amikor bárki kérhette kor- és gyerekszámtól függetlenül.
Én nem tenném meg, de nem azért hogy "pótolni" tudjam, ha baj érné a meglévőket. Eleve morbid.
30 évesen nekem is volt három gyerekem.
Most 43 leszek holnap, kb egy hónap múlva szülök ...
A szokásos történet, válás, új kapcsolat, házasság. Nagyon vagytunk közös babara .
Szóval, nem lehet tudni, mit hoz az élet. Én is azt mondtam anno, nekem biztosan nem lesz több gyerekem.
Na, ennél nagyobb hülyeséget, hogy és mi van ha meghalnak a gyerekeim... Akkor nagyon fognak hiányozni nyilván, és nem fogja pótolni őket egy új csecsemő... Ez rossz érv, a lehető legrosszabb.
Az új férj érv se győz meg, nem a mostani férjemmel van bajom, szülnék én még neki hatot is szívesen. Magam miatt nem akarok már szülni, mert minden egyes babánál egyre jobban aggódtam, hogy csak minden rendben legyen. Van 3 egészséges, befejeztem, és ezen egy új pasi se fog változtatni.
30 évesen semmiképp nem köttetném el magam.
Persze, a gyermekeim lehetséges halála nem lehet magyarázat erre... de volt ismerős környezetben olyan, hogy nagyon beteg lett az egyik gyermek, és azért vállaltak még egy babát a szülők, hogy őssejttel megmentsék a gyereküket.
Szintén van olyan ismerős, aki 3 gyerekkel 38 évesen ment új kapcsolatba (férjnek is volt 3), és igenis vágytak a közösre.
persze erre sem lehet építeni, hogy mi van, ha szétmentek... de ha nem akartok többet, miért nem a férjed kötteti el magát? sokkal kevésbé kockázatos, egyszerűbb műtét, ráadásul visszafordítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!