Mosonmagyaróvári szülészetről tapasztalatok?
Szia! Én decemberben szültem ott. Ügyeletes orvosnál és szulesznonel. Nagyon féltem tőle de nagyon nagyon aranyosak és kedvesek voltak, illetve profin levetették a szülést. Nekem a nővérekkel és a csecsemosokkel se volt bajom. Ha kertem segítséget jöttek és megoldották ha tudták. Le lehet adni a babát éjjelre, amit érdemes lehet kihasználni, bár etetes szempontjából lehet jobb lett volna bent tartani. Úgyse tudtam aludni. Majd meglátod mennyire leszel jó állapotban utána. Konnyu szulest!
Ha apuka szeretne bemenni, akkor kérj rá papírt előtte, adnak a godozas során. Így a szülőszobán veled lehet, valamint azt követően két órát együtt lehettek! A többi úgy van ahogy leírta az előttem szóló!
Szia! Én 2016.01.19.-én szültem ott.
A csecsemősöket annyira nem bírtam,volt egy nagyon bunkó. Már azért ia bunkozott mert betoltam hozzájuk Hannát mert zuhanyoztam. A nővéreket annál inkább, Marika néni volt a legjobb.
Császáros voltam. Rettentően fájt, Dr. Marton Péter császározott, utána egy szót nem beszélt velem. Pedig többször fel kerestem. Végül Bali doktor úr szedte ki a varratokat is.
A szobákban mindenkinek van egy kis éjjeli szekrénye és még egy keskeny szekrénye. Arra a pár napra elég. Szobákként egy hűtő. Szobánként van 1 fürdő - mosdó.
A gyerekeket etetés előtt és után mérni kell, és irni is egy ott kihelyezett könyvbe.
Nekem úgy volt hogy kedd reggel császároztak. Kedden még csak kihozták Hannát, mellém rakták kb 10-20 percre és elvitték. Másnap reggel meg kellett mutatnom hogy fel tudok ülni, állni. Akkor már ott hagyták kocsistól. Utána úgy volt hogy reggel háromnegyed 6-kor hozták a piciket,már kocsiban. Reggelikor vissza kellett tolni őket. S utána lehetett értük menni. Ha látogató jött ugyanúgy vissza kellett tolni őket, ebédkor is. A babát üvegfalon keresztül mutatták meg. De ott csak akkor fotózhatsz hogyha a csecsemős bele egyezik és akkor is jobb ha nem látszik az arca.
A kicsinek ezeket kellett vinni :
- pelenka. 30 dbot vittem. pár db maradt meg azt ott hagytam.
- popsikrém
- popsitörlö
- cumi, cumisüveg
Arra figyelj hogy abba a kiságy mindig csak 2 db pelust rakj, estére max 4-t. Mert a csecsemősök szét osztogatják.
Ruhát nem kell vinned, csak amiben hazahozod. (én ezeket vittem: body, harisnya, ujjatlan lábfejes overál, pulcsi, 2 sapka)
Ez vittem még be neki takarót és Dodó plüssöt. Jól jött mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!