Szerintetek szülés után 80 kilossan, dagadt vagyok?
163 cm vagyok (utolso 1 honapban ettem sokat csak, de kimondottan annyira nem figyeltem) 74kg-val mentem szulni, korhazbol hazajovet 62 voltam. Most ismet 56-58.
Azert 80kg kicsit sok, nem kell 20 kg-t mindenaron fogyni,de 10 nem lenne rossz. Ezt neked kell tudni.
Szoptatással le lehet adni a felesleget. Az már jó eredmény hogy 20 kiló lement a szülés óta.
Én is pont olyan magas vagyok mint te, most 32+2 napos ikerterhesen 11,5 kg van rajtam a kezdő súlyomhoz képest, és még ettől is idegbajt kapok (pedig még nem értem el a 70 kilót). Tudom, hogy a terhesség súlygyarapodással jár, de 30 kilókat semmiképpen nem egészséges felszedni.
Én 168 cm vagyok, utoljára aktív sportolóként, középiskolás koromban voltam 72 kg.
A sport abbahagyása után (sportsérülés miatt kellett abbahagynom) lettem 100 kg.
Aztán lement 80-ra. De nem lettem terhes, míg 90 kg nem lettem. 14 kg-t híztam, 4 hét alatt lement a szülés után, további fél év és ismét 80 kg voltam. Akartunk második gyereket, nem jött össze, míg ismét nem lettem 90 kg.
13 kg-t híztam, ami 4 hét alatt lement a szülés után. Most 10 hetes a pici, én 86 kg-nál tartok.
Az első gyereket 35 hónapig szoptattam.
36 éves vagyok, 40-es ruhát hordok. Az uram szerint nem vagyok dagadt.
De az itteni kommentek szerint már középiskolás koromban a 72 kilómmal is az voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!