Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek szülés után 80...

Szerintetek szülés után 80 kilossan, dagadt vagyok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 12:23
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
54%

163 cm vagyok (utolso 1 honapban ettem sokat csak, de kimondottan annyira nem figyeltem) 74kg-val mentem szulni, korhazbol hazajovet 62 voltam. Most ismet 56-58.

Azert 80kg kicsit sok, nem kell 20 kg-t mindenaron fogyni,de 10 nem lenne rossz. Ezt neked kell tudni.

2017. jan. 1. 12:34
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Szoptatással le lehet adni a felesleget. Az már jó eredmény hogy 20 kiló lement a szülés óta.

Én is pont olyan magas vagyok mint te, most 32+2 napos ikerterhesen 11,5 kg van rajtam a kezdő súlyomhoz képest, és még ettől is idegbajt kapok (pedig még nem értem el a 70 kilót). Tudom, hogy a terhesség súlygyarapodással jár, de 30 kilókat semmiképpen nem egészséges felszedni.

2017. jan. 1. 12:39
 43/45 mocsokmacsek válasza:

Én 168 cm vagyok, utoljára aktív sportolóként, középiskolás koromban voltam 72 kg.

A sport abbahagyása után (sportsérülés miatt kellett abbahagynom) lettem 100 kg.

Aztán lement 80-ra. De nem lettem terhes, míg 90 kg nem lettem. 14 kg-t híztam, 4 hét alatt lement a szülés után, további fél év és ismét 80 kg voltam. Akartunk második gyereket, nem jött össze, míg ismét nem lettem 90 kg.

13 kg-t híztam, ami 4 hét alatt lement a szülés után. Most 10 hetes a pici, én 86 kg-nál tartok.

Az első gyereket 35 hónapig szoptattam.

36 éves vagyok, 40-es ruhát hordok. Az uram szerint nem vagyok dagadt.

De az itteni kommentek szerint már középiskolás koromban a 72 kilómmal is az voltam.

2017. jan. 2. 11:51
 44/45 anonim válasza:
Én bunkó nem leszek, mint itt némely válszoló, de őszinte igen. Azt, hogy dagadt-e vki kinézet alapján lehet megmondani, szerintem pontosan tudod a választ, ha tükörbe nézel. Lehet ez nem olyan sok kg, ha vki csupa izom és amúgy erős csontozatú. Minden esetre ennyi hízás még várandósan is túl van a normális határán. Valószínűleg nem egyszerűen fogyókúrára, hanem tartós életmódváltásra lenne szükséged, már csak azért is, hogy jó példát mutass majd a gyerekednek. Kicsit nézz utána, válassz egy szimpatikus rendszert, amit tarthatónak gondolsz, pl. szénhidrát csökkentett, paleo, makrobiotikus, vega, vegán, ayurvedikus stb. Mindenkinek magának kell megtalálnia a megfelelőt. Viszont ilyen édességfüggőségre jó szokott lenni a szénhidrát megszorítás, vagy pl a paleo étrend. Mindnél ki kell iktatni egy csomó egészségtelen alapanyagot (pl. fehér liszt, cukor, agyonfeldolgozott ételek, adalékok) ami autimatikusan magával hozza hogy az ember kevesebb kalóriát visz be, de több tápanyagot. Ne éheztesd magad, add meg a testednek amire valóban szüksége van. Tudom, hogy nem egyszerű, meg az, hogy hogy ugranak fel valakire a kilók, az szerencse meg alkat kérdése is, de azért tenni is lehet, ne add fel.
2017. jan. 3. 20:15
 45/45 laci9201 válasza:
0%
80 kiló alatt nincs is nő, az csak csontváz vagy kirakati baba. Ne tartsd magad dagattnak, nem vagy az!
2017. jan. 8. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!