Szerintetek szülés után 80 kilossan, dagadt vagyok?
Illene meg -20 at fogyni.
Ne is haragudj, de hogy tudtat magad felhizlalni egy mazsara? Ilyen magassaghoz ?
Arra nem gondoltál terhesen h nem kell 6 helyett enni???
Engem azért letolt a védőnő amikor 4 hét alatt 2,5kg-t híztam...
Most meg éhezteted magad...Ha te normális akkor itt mindenki hülye!
én 160hoz vagyok most 86kg, teherbeesés előtt 94 voltam, 4kgt híztam a terhesség alatt. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, most sikerült belőni a gyógyszert, így szép lassan megy lefele. 3 hós múlt a lányom.
Igen, sok. De majd lemegy. Ne kérdezz véleményt, pláne arctalan emberektől, mert ilyenkor élik ki vágyaikat és tiporják sárba a másikat, ahogy őket a szalag mellett. Attól, hogy most ennyi vagy, nem jelenti, hogy igénytelen lennél. Az igénytelen a zsíros hajú, büdös, elnyűtt ruhákban járó nő, nem az, aki kicsit meghízott, majd próbálja leadni. Én 65kg körül szeretnék lenni, én azzal éreztem magam a legjobban.
Az 1 kiflit azt nem ajánlom. Ami segít nekem is, az a kaloriabazis.hu nevű oldal. Próbáld ki.
A normalis testalkatuak, akik nem hiztak irrealisan sokat, ok mindig bunkok itt a kover nok szerint;)
Harom terhesseg alatt ajanlott osszesen ennyi hizas.
Pajzsmirigy alulműködésem van, 170cm és 53kg-mal kezdtem a terhességet. Most vagyok 20 hetes és plusz 3 kg-nál járok. Azért ne fogjuk már erre mindig, hogyha vki dagadt. És igen, IR-es is vagyok, szóval bőven meglenne az "okom", hogy felhízlaljam magam.
Rengeteg ehhez a magassághoz a testsúlyod, el kell menni kivizsgálásra, majd dietetikushoz és baromi szigorúan tartani a diétát illetve mozogni. Napi 1 kifli meg iszonyat marhaság, ezáltal még jobban raktároz a szervezeted (ráadásul mindenféle fehérlisztet száműzünk túlsúly mellett). Ez a második gyerekem, ha ilyen egészségügyi háttérrel nincs rajtam plusz 30kg (normális betartott étrend mellett), akkor más is képes erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!