Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek szülés után 80...

Szerintetek szülés után 80 kilossan, dagadt vagyok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 12:23
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
54%

Illene meg -20 at fogyni.

Ne is haragudj, de hogy tudtat magad felhizlalni egy mazsara? Ilyen magassaghoz ?

2016. dec. 28. 16:06
 32/45 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2016. dec. 28. 17:19
 33/45 anonim ***** válasza:
82%

Arra nem gondoltál terhesen h nem kell 6 helyett enni???

Engem azért letolt a védőnő amikor 4 hét alatt 2,5kg-t híztam...

Most meg éhezteted magad...Ha te normális akkor itt mindenki hülye!

2016. dec. 28. 20:20
 34/45 anonim ***** válasza:
72%

én 160hoz vagyok most 86kg, teherbeesés előtt 94 voltam, 4kgt híztam a terhesség alatt. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, most sikerült belőni a gyógyszert, így szép lassan megy lefele. 3 hós múlt a lányom.

Igen, sok. De majd lemegy. Ne kérdezz véleményt, pláne arctalan emberektől, mert ilyenkor élik ki vágyaikat és tiporják sárba a másikat, ahogy őket a szalag mellett. Attól, hogy most ennyi vagy, nem jelenti, hogy igénytelen lennél. Az igénytelen a zsíros hajú, büdös, elnyűtt ruhákban járó nő, nem az, aki kicsit meghízott, majd próbálja leadni. Én 65kg körül szeretnék lenni, én azzal éreztem magam a legjobban.

Az 1 kiflit azt nem ajánlom. Ami segít nekem is, az a kaloriabazis.hu nevű oldal. Próbáld ki.

2016. dec. 29. 00:39
 35/45 anonim ***** válasza:
26%
Hát ugye tudod hogy sok, de azért közel sem dagadt vagy, túlsúlyos, vagy mondjuk húsos.De, azért a sok testképzavaros, jajj 160 centihez sok az 55 kiló, felfogású nőkre meg nem is kell hallgatni.Valaki plussz 15 kilóval is lehet bájos, szép, aranyos, jó anyuka, jó feleség, és valaki deszkavékonyan is lehet bunkó, tahó, paraszt, mint itt sok válasz hűen tükröz is.
2016. dec. 29. 08:22
 36/45 anonim ***** válasza:
71%

A normalis testalkatuak, akik nem hiztak irrealisan sokat, ok mindig bunkok itt a kover nok szerint;)

Harom terhesseg alatt ajanlott osszesen ennyi hizas.

2016. dec. 29. 12:59
 37/45 anonim ***** válasza:
47%

Pajzsmirigy alulműködésem van, 170cm és 53kg-mal kezdtem a terhességet. Most vagyok 20 hetes és plusz 3 kg-nál járok. Azért ne fogjuk már erre mindig, hogyha vki dagadt. És igen, IR-es is vagyok, szóval bőven meglenne az "okom", hogy felhízlaljam magam.

Rengeteg ehhez a magassághoz a testsúlyod, el kell menni kivizsgálásra, majd dietetikushoz és baromi szigorúan tartani a diétát illetve mozogni. Napi 1 kifli meg iszonyat marhaság, ezáltal még jobban raktároz a szervezeted (ráadásul mindenféle fehérlisztet száműzünk túlsúly mellett). Ez a második gyerekem, ha ilyen egészségügyi háttérrel nincs rajtam plusz 30kg (normális betartott étrend mellett), akkor más is képes erre...

2016. dec. 29. 16:24
 38/45 anonim ***** válasza:
68%
Szintén pajzsmirigy alúlműködés, IR "boldog" tulajdonosa vagyok. 161cm, 51kg. Nem kell a betegségre fogni ha valaki zsírdisznóra hizlalja fel magát. Akinek van igénye, az kivizsgáltatja a problémát és kezelteti, diétázik, sportol. Van egy jó pár ilyen ismerősöm, fiatal lányok és nonstop nyavalyognak hogy kövérek (igaz is), de a zabáláson meg a rinyáláson kívül semmit nem tesznek.
2016. dec. 30. 05:58
 39/45 anonim ***** válasza:
Én 180 cmhez vagyok 87 kg, és rémes. Ruhában elmegy, de amúgy szörnyű. Lassan 2 hónapja, hogy szültem. Az én hibám, túl sok csoki csúszott le.. Muszáj lediétáznom, ezt tudom neked is ajánlani, mert ha tetszik, ha nem a te magasságodhoz ez bizony sok. Én leginkább a térdeimen érzem. Neked nincs bajod vele?
2016. dec. 30. 19:47
 40/45 Gigike86 válasza:
Hát az elég sok.. Én 170cm vagyok és most 58kg. Soha nem voltam ennyi, mindig 50-52 voltam, de otthoni meloval és nem mozgással feljött 2 év alatt ez a plusz 8-10kg. A 20+ farmeremből egy sem jön már fel rám a többi ruha darabomról nem is beszélve.. Én nem éheztetem magamat, mert azzal több kárt tehetsz magadban.. Nem szabad. Próbálj meg egészségesen enni és napi 2L vizet meginni, sok zöldséget kell belecsempészni minden kajába és nem kell éheztetned magad, csak figyelj oda hogy kevesebb kalóriát vigyél be naponta mint azt a hizásod alatt tetted. Én még edzeni kezdtem el heti 3x és 80%-ban leoffoltam a húst is. Az elmúlt 2 hétben 2kg-ot dobtam le így, 60-ról 58-ra.
2016. dec. 31. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!