Szerintetek szülés után 80 kilossan, dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 12:23
12/45 anonim válasza:
Van felesleg, de ne mondd magadra, hogy dagadt. Terhesség előtt hány kg voltál? Na, addig simán lemész ha akarsz!
13/45 anonim válasza:
Nem fogok hazudni, elég kövér vagy. Terhesség előtt is az voltál. Lehetnél igényesebb.
14/45 anonim válasza:
Igen, én 167 cm 63 kg vagyok, és ez is sok.
15/45 anonim válasza:
Dagadt nem vagy, viszont tulsulyos igen. Meg minimum 10 kilot kellene leadnod, de az idealis olyan 60 korul lenne. Tegyuk fel, hogy a szulessel lement ~10 kilo, akkor az azt jelenti, hogy azota atlagosan havi 1.25 kilot fogytal. Ez nem rossz, ahogy no a baba, hatha tobb idod lesz mozogni. Kitartast es sok erot kivanok, csak igy tovabb. Mindenkeppen erdemes valtoztatni, mert ekkora extra sulyt cipelni nem egeszseges. En 170 centi vagyok, 35 hetes terhes es 70 kilo, de baromi neheznek erzem magam, kb mintha 20 extra kilot cipelnek.
16/45 anonim válasza:
Mihez kepest? Az en 51 kg-os sulyomhoz kepest az.
Soha nem voltam nehezebb, mint 61 kg. Haromszor szultem.
17/45 anonim válasza:
Én nem értem mit vársz ettől a kérdéstől, miért jó az hogy annak ellenére hogy már leküzdöttél magadrol 20 kg-t most jön 25 név nélküli vadidegen és jól ledagadtoz? Örülj az eddig elért eredménynek, légy büszke rá, mert lehetsz, 8 hóna alatt 20 kg fogyás remek eredmény, ha pedig zavar a jelenlegi súlyod, akkor folytasd amit elkezdtél, étkezz egészségesen, tornázz egyet amíg alszik a pici, csak így tovább!
18/45 anonim válasza:
Lepontozhattok, attól még nagy dolog hogy 20 kg-t leadott, csinálja utána aki tudja.
19/45 anonim válasza:
Nekem nem szükséges utána csinálnom. Nem zabáltam magamra 20-30 kiló felesleget soha. Van önuralmam. Ezt csinálja utánam a sok kövér kismama.
20/45 anonim válasza:
Igen! 55-60kg lenne a normális. De szülés után nekem is csak 1,5 évvel sikerült visszafogynom eredeti állapotomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!