Mára teljesen kifordúlt a szám, be is dagadt az arcom is kicsit.38. hétbe léptem. Volt v. ki így szülés elôtt pár nappal?
Védőnőnek, orvosnak, valakinek mutasd meg magad. Ebből még toxémia is lehet.
A méhszáj nyílása, méhnyak rövidülése mindenkinél más. Van, akinél hetekkel a szülés előtt elkezdődik, másnál meg a vajúdás alatt történik meg, szóval ebben nem lehet jósolgatni.
Nekem az összes barátnőm azt várta, mikor fordul ki a szája, mert az a szülés közeledtét jelezte. (pár napon belül mindegyik megszült) Nekem is állandóan ezt nézik. :) Apukám is, mikor megyünk hozzájuk, mert Anyunak is kifordult. Szerintem ha az eredményeid jók, akkor inkább arról van szó, hogy hamarosan indul a baba. :)
Az első válaszolóról a véleményemet meg nem írom le, mert lehet túl csúnyára sikeredne...
Dehogy csúnyul. A férjem mindig azt mondja, hogy egy nő életében ez a legszebb dolog, amit véghez tud vinni. :) Szóval szépek vagyunk, ha nem is a szó klasszikus értelmében. :D
Azért majd írd meg, hogy mikor bújt ki a kislányod. :)
Könnyű szülést kívánok Neked!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!