Szerintetek szülés után 80 kilossan, dagadt vagyok?
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, 105 kg voltam szülés után, annak ellenére, hogy soha nem voltam nagy evő, az édességet utálom, vért izzadtam, hogy sport és gyógyszerek segítségével most már 86 legyek. Még szeretnék fogyni, de annyi munka van ebben, hogy idáig jutottam, hogy nagyon bánt ilyeneket olvasni. Inkább vagyok kövér, mint mások teljesítményét el nem ismerő paraszt. Hát ennyi.
19-es neked csak azt kívánom, hogy az élet valamelyik területén tapasztald meg ezt a küzdelmet, és utána ítélkezz.
Kéredző, Te meg ha dagatdtnak érzed magad, akkor tegyél ellene ahogy eddig is.
Nem vagy dagadt de van rajtad egy kis felesleg, ami még teljesen normális ennyi idővel a szülés után. Nem kell megfeszülni, nagyon ügyes vagy hogy ennyit lefogytál, szerintem ehez a magassághoz olyan 70 kg már teljesen jónak mondható, feltételezem nem modellkedni szeretne maradjatok már ezzel az 55 kg-mal. Nem kell mindenkinek úgy kinézni, mint egy vasalódeszka :-D
(172 cm és 65 kg vagyok, nem azért írom mert kövér lennék).
En 178 cm vagyok, az elso terhessegem alatt jo sokat hiztam (25 kilot) es szules utan kozvetlenul voltam 78 kg.
Hiaba vagyok magas, nekem ez is sok volt. Nem dagadt voltam, azt nem mondanam, de tulsulyos. Szoval nyilvan jo 10 cm-rel alacsonyabban rajtad is van meg plusz boven.
Az jo, hogy megindult a fogyasod, csak igy tovabb, vagy ahogy neked jol esik.
En elkezdtem edzeni es dietazni amint lehetett, 3 honap alatt jutottam el a kiindulo sulyomra, ami 63 kg. A masodik terhesseg alatt pedig igyekeztem nem elhizni, normalis taplalkozas mellett csak 10 kg jott fel, jobb volt sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!