Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek szülés után 80...

Szerintetek szülés után 80 kilossan, dagadt vagyok?

Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 12:23
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%

Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, 105 kg voltam szülés után, annak ellenére, hogy soha nem voltam nagy evő, az édességet utálom, vért izzadtam, hogy sport és gyógyszerek segítségével most már 86 legyek. Még szeretnék fogyni, de annyi munka van ebben, hogy idáig jutottam, hogy nagyon bánt ilyeneket olvasni. Inkább vagyok kövér, mint mások teljesítményét el nem ismerő paraszt. Hát ennyi.

19-es neked csak azt kívánom, hogy az élet valamelyik területén tapasztald meg ezt a küzdelmet, és utána ítélkezz.

Kéredző, Te meg ha dagatdtnak érzed magad, akkor tegyél ellene ahogy eddig is.

2016. dec. 28. 14:12
 22/45 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy dagadt de van rajtad egy kis felesleg, ami még teljesen normális ennyi idővel a szülés után. Nem kell megfeszülni, nagyon ügyes vagy hogy ennyit lefogytál, szerintem ehez a magassághoz olyan 70 kg már teljesen jónak mondható, feltételezem nem modellkedni szeretne maradjatok már ezzel az 55 kg-mal. Nem kell mindenkinek úgy kinézni, mint egy vasalódeszka :-D

(172 cm és 65 kg vagyok, nem azért írom mert kövér lennék).

2016. dec. 28. 14:42
 23/45 A kérdező kommentje:
Terhesseg előtt 66 kilo voltam!
2016. dec. 28. 14:43
 24/45 anonim ***** válasza:
26%
Igen, az vagy. De, ha zavar, akkor tegyél ellene.
2016. dec. 28. 14:54
 25/45 anonim ***** válasza:
67%
Hu, az viszont nagyon necces.. nehany honap leforgasa alatt 35 kilot hizni?! Van valamilyen betegseged vagy ezt hogy csinaltad? Ez mar tobb azert szimpla zabalasnal, attol nem jon fel 35 kilo!
2016. dec. 28. 14:54
 26/45 A kérdező kommentje:
Hat hogy ment fel annyi? Úgy hogy semmit se vontam meg magamtól. Főleg az édességet édességgel zabáltam. Igen teszek ellene. Mert alapból alkalmas vagyok a hízásra. Nem eszek már,csak 1 kiflit. Ennyi.
2016. dec. 28. 15:02
 27/45 anonim ***** válasza:
29%
Husz kg sulyfelesleged van. Hogy kover, dagadt, elhizott vagy, nehez eldonteni kep nelkul.
2016. dec. 28. 15:16
 28/45 anonim ***** válasza:
97%
Most viszont mar kezd gyanus lenni, hogy valami nem oke veled. 35 kilot felzabalsz magadra par honap alatt, most meg a "teszek ellene" annyit takar, hogy ehezteted magad? Szerinted ez rendben van? Amugy miert tetted fel a kerdest?
2016. dec. 28. 15:23
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

En 178 cm vagyok, az elso terhessegem alatt jo sokat hiztam (25 kilot) es szules utan kozvetlenul voltam 78 kg.

Hiaba vagyok magas, nekem ez is sok volt. Nem dagadt voltam, azt nem mondanam, de tulsulyos. Szoval nyilvan jo 10 cm-rel alacsonyabban rajtad is van meg plusz boven.

Az jo, hogy megindult a fogyasod, csak igy tovabb, vagy ahogy neked jol esik.

En elkezdtem edzeni es dietazni amint lehetett, 3 honap alatt jutottam el a kiindulo sulyomra, ami 63 kg. A masodik terhesseg alatt pedig igyekeztem nem elhizni, normalis taplalkozas mellett csak 10 kg jott fel, jobb volt sokkal.

2016. dec. 28. 15:38
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok, és a kommented alapján kicsit sajnálom hogy megvédtelek, mert finoman szólva butaság amit művelsz. 35 kilót hízni 9 hónap alatt sehogy sem normális, mint ahogy úgy fogyókúrázni sem hogy 1 kiflit eszel, basszus, gondolj arra hogy van egy gyereked akiért felelős vagy és gondolom nem akarod idő előtt kinyírni magad az ilyen manőverekkel. Amit írtam az inkább olyanoknak szól mint aki utánam írt, a pajzsmirigy alulműködéses válaszoló. Te ne csodálkozz ha édességet zabáltál végig hát annak ez az eredménye. Az is átfutott az agyamon, hogy simán provokálsz.
2016. dec. 28. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!