Csaszarmetszesi seb verzese es valladekozasa normalis?
Elozmenyek 3hetesen voltam ugyan ez miatt a dokimnal,akkor is a sebem elkezdett verezni es az egesz hegnel gennyes volt.
Aznap be is mentem a dokihoz,meg is vizsgalt azt mondta a szervezetem es a borom nem birja a varratokat es igy reagal ra,az egeszet bekente betadinnal,rarakott gezt es ennyi,minden kovetkezo vizsgalatnal ugyan ez volt.
1hete nem kellett visszamennem,mondta hogy mar zuhanyozhatok is.
A hegem mar szepen huzodik vissza de bal oldalt van egy kis dudor,amibol jon ver es genny,de szo szerint kilehetett huzni a gennyt,kinyomtam belole az osszeset,mert multkor is ezt csinalta a doki,bekentem jol betadinnal es raraktam gezt.
A seb lejott rola,lehet hogy beleakadt a bugyimba vagy nem tudom,de nincs rajta es egy kis lyuk maradt helyette.
A heten beakarok menni a dokimhoz,csak elotte megszerettem volna kerdezni itt is.
Szerintem ez nem normális.
Nekem 4x vágták fel a hasamat, egyszer sem volt ilyen!
Nekem minimális nedvedzés volt, mindössze kb. 1 centi hosszan gyulladt be. Kaptam antibiotikumot (Zinnatot) és jó párszor vissza kellett mennem tisztítására, kötözésre.
Ha az egész heg begennyedt, az csúnya gyulladás! Ne várj vele, holnap doki!
Nekem most a 3.nal volt csunya.
Kozepen egy kis reszen.hetekig valadekozott.ahogy a gez beleragadt,es leszedte a sebet.
Koromvirag kremet es levegoztetest ajanlott az orvosom.
De amennyire Te irod annyira messze nem volt gaz.
Szerintem ne hagyd annyiban,egy sima betadinozas nem biztos,hogy eleg.nehogy nagyobb bajod legyen.
Koszonom mindenkinek a valaszat,bocsanat hogy eddig nem irtam csak gyerek mellett kicsit nehezkes.
Masodjara kb egy centin levalt a seb magatol es verzet,gennyedzett,igy visszamentem a dokimhoz akinel szultem,nem tudja miert van ez,o meg nem latott ilyet az evek soran,aminek en nem nagyon orultem.
Hegesedik a sebem nagyon,de mar csak egy centin van problema a tobbi szepen gyogyul igaz lassan es nem tudjuk miert.
Megint betadin es kicserelte a tapaszt most gezre,neha szelloztessem,de ne kenjek ra semmit,ezt mondta.
De szerintem ez nem normalis hogy folyamatosan verzik mar masodjara.
Megyek a nogyogyaszomhoz hogy megkerdezzem tole is,mar boven van tapasztalata,benne jobban bizom.
Meg mindig faj a mehem es jobb oldalon a medence csontnal,asebem folott meg mindig nagy a duzzanat.
Es meg verzem.
6hete csaszaroztak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!