Tapasztalatokat kérnék szépen. Éreztetek már így? Bővebben lent
22 éves vagyok, ma a 21. hétbe léptem, imádom az egész terhességet, (pedig sok fájdalmam volt az első 16 hétben) nagyon szeretem a babát már most, hogy még meg sem született, viszont iszonyatosan félek a szüléstől. El sem tudom képzelni, hogy természetesen szüljek, nagyon félek hogy mi lesz, ha oxigénhiányos lesz a baba (a környezetemben egyre több komplikáció van a szülések alatt), vagy például vákuum miatt megsérül, stb. A gátmetszés a másik, ami nagyon megrémít, akkor is hogyha fájás közben vágnak. Persze, tudom hogy szinte mindenki fél a szüléstől, de nem tudnék megbirkózni azzal, hogy a kisbabám teljesen egészséges lenne, de egy hiba miatt akár betegen is születhet. Sokat gondolok arra, hogy a császármetszés mennyivel gyorsabb lenne. Mit csináljak, hogy ne érezzek így?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy SOTE2-ben hogy megy az egy ágyas szoba? apuka bent aludhatna velem és a picivel? Minden érdekelne ami SOTE 2 tapasztalat! :) És kérek mindenkit, hogy aki csak szidni tud a félelmeim miatt, az inkább ne írjon. Nagyon köszönöm a válaszokat!
22 ev nagyon fiatal vagy a legszeb evek . Enis ennyi vagyok,de nem szeretnem felaldozni a fenykoromat egy szules miatt. 3.eves vagyok az egyetemen. Szerintem kora ,es elhamarkodott dontes volt a gyerekvallalas,de mindenki a sajat eleteert felelos. Nagy felelosseg egy gyerek. Mellesleg a parod.mennyi idos ha megkerdezhetem? Anyukam 27evesen szult engem,csak en vagyok neki. Kerdezgettem neha hogy milyen volt a szules stb. Azt mondta,es idezem.: -"borzaszto,maga a megtestesult fajdalom,foleg a tolofajasoknal,foleg mikor mondtak hogy meg nem tolhatok a gatmetszes is szornyu volt mindent vegig ereztem. Oxitocin inj. Utan job volt.kicsit de nem sokkal,illetve nagyon eros kakilhatnekot ereztem vegig.szornyu volt.Soha meg sem fordult a fejemben hogy ezt a szenvedest megismeteljem meg 2x 3x 4x esetleg tobbszor mint ahogy sok no mostansag. De ez is emberre valogatja,van akinek maga apokol,van akiknek.meg sem kottyan es minden evben szulni jarnak,es csak ugy potyogtatjak a gyerekeket mint szurke galamb a szarjat",de teged sosem bantalak meg,bar az elso pillanatban nem lattalak,mert elajultam,de miutan kicsit rendbejottem orultem neked". Na jo edesanyam kicsit pesszimista mert edesapammal.elvaltak na.meg mar kezd a valtozo korba menni xd de.szerintem igaza van.
Keszulj fel,nem lesz egy leanyalom,foleg ha gyenge vekony alkat vagy.
Kitartast:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!