Tapasztalatokat kérnék szépen. Éreztetek már így? Bővebben lent
22 éves vagyok, ma a 21. hétbe léptem, imádom az egész terhességet, (pedig sok fájdalmam volt az első 16 hétben) nagyon szeretem a babát már most, hogy még meg sem született, viszont iszonyatosan félek a szüléstől. El sem tudom képzelni, hogy természetesen szüljek, nagyon félek hogy mi lesz, ha oxigénhiányos lesz a baba (a környezetemben egyre több komplikáció van a szülések alatt), vagy például vákuum miatt megsérül, stb. A gátmetszés a másik, ami nagyon megrémít, akkor is hogyha fájás közben vágnak. Persze, tudom hogy szinte mindenki fél a szüléstől, de nem tudnék megbirkózni azzal, hogy a kisbabám teljesen egészséges lenne, de egy hiba miatt akár betegen is születhet. Sokat gondolok arra, hogy a császármetszés mennyivel gyorsabb lenne. Mit csináljak, hogy ne érezzek így?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy SOTE2-ben hogy megy az egy ágyas szoba? apuka bent aludhatna velem és a picivel? Minden érdekelne ami SOTE 2 tapasztalat! :) És kérek mindenkit, hogy aki csak szidni tud a félelmeim miatt, az inkább ne írjon. Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nem tudom megmondani miért félek jobban az egyiktől mint a másiktól, ezen gyakran én is gondolkozom de nem tudom miért lehet. A párom azt mondja a természetest próbáljam és ha baj lesz, úgyis ott lesznek az orvosok, de mi van ha már késő a császármetszéshez és csak a vákuum marad?
Az számít egyébként valamit, hogy meg se fordul egyáltalán, bal oldalt a feje jobb oldalt a lába és keresztbe fekszik mindig? Csak mert párom amikor született az utolsó héten vissza fordult keresztbe és 10 napig nem volt hajlandó befordulni hogy megszülhesse az anyukája.
Köszönöm :)
és a másik fele, hogy az egy ágyas szobák hogy vannak ott? oda bejöhet apuka hozzánk, vagy akár aludhat is ott? azthiszem a Bajcsyban van hogy ott bent alhat ő is, viszont én a SOTE 2be tartozom és oda is szeretnék menni. ez a szoba dolog hogy megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!