Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha előre érezném a szülési...

Ha előre érezném a szülési fájdalmakat akkor lehet, hogy nem is akarnék gyereket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes csak épp most láttam egy videót amiben szülési fájdalmakat imitáltak egy szerkezet segítségével és belegondoltam, hogy én borzalmasan félek a fájdalomtól és nem is bírom jól.
2016. dec. 10. 17:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9 Annyira szép volt amit írtál, azért jó azt tudni, hogy nem mindenki borzalmasan éli meg ez az egészet. Nektek is csak sok sok boldogságot és egészséget tudok kívánni, vigyázzatok egymásra! :)

#10 Neked nagyon fájdalmas volt? Így utólag is még úgy gondolod? Bár tudom, hogy a fájdalomra magára nem emlékszik az ember csak tudja, hogy nehéz volt.

2016. dec. 11. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:
31%
Én 10 hete szültem. 12 órát vajúdtam. Az első 4 órában még mosolyogtam 2 fájás között.. Örültem, hogy végre elkezdődött már 40+6 napos voltam. De utánna... Hihetetlen. Én azt hittem ott halok meg!! 10 hét elteltével is emlékszem rá.. Nem tartozok azok köze akik pár nappal utánna már azt mondják, hogy már el is felejtette...12 óra vajúdás után végre jöttek a tolófájások... Boldog voltam, hogy mindjárt vége. Hát nem volt... Jött a szülésznő aki észrevette hogy nem illeszkedett be a feje a szulocsatornába.. 3x próbálta behúzni a fejét. Az a vèg!!! Szerintem annál nagyobb fájdalom nincs. Szólt az orvosnak aki mondta, hogy császàr. Amikor adták az érzéstelenítőt valami mámorító volt... Aztán jött a műtét.. Na az is szörnyű. Éreztem ahogy szó szerint ki rángatták belőlem. Aztán megláttam a kisfiam bár csak 2 mp re mutatták oda de valami hihetetlen érzés... Most itt alszik mellettem és amekkora volt a fájdalom most akkora a szeretet!!! 2 hétig szülés után azt mondtam soha többe!! Most azt hogy császárral bármikor!! Természetes szülés ide vagy oda én életemben 1 percet nem fogok vajúdni mert hihetetlen mekkora fájdalom! DE!!!!!!! Ha valaki megkérdezné megcsinalnám e érte még 1x nem gondolkoznèk.. Ő lett az én életem!!!
2016. dec. 13. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ha én előre tudtam volna, hogy mi vár rám és milyen lesz, akkor pont, hogy nem rettegtem volna.
2017. jan. 4. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!