Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt valaki aki 2 gyereket...

Van itt valaki aki 2 gyereket is szült 40 felett?

Figyelt kérdés

Én idén töltöttem be a 41-et és a kislányom 5 hónapos.

Gondolkodom, hogy vállaljak-e és ha igen, mikor egy 2. gyermeket...Az idő sürget, de én szeretném ha legalább 3 év lenne köztük, ugyanakkor én már 44 leszek addira... Érdekelne továbbá, hogyha hasonlóan alakult az életed, milyen az élet 45-50 között 2 kicsivel...

2016. jún. 17. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:

40 múltam ősszel, most szeretnénk 2.-at.

Tudom, nem volt kérdés, de szerintem ne várj sokat a tesóval!

2016. jún. 17. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom,hogy ne várd ki a 3 évet,hanem már most próbálkozzatok!Ki tudja mikorra jön össze amúgy is,és 44 évesen már eléggé szorít az idő.Egyébként gratulálok,és sok sikert :)
2016. jún. 18. 07:52
 3/3 anonim ***** válasza:
A barátnőm kis korkülönbséggel (1,5 év) szülte őket, 44 volt a 2. babánál. Nagyon nehezen viselte, de ez szerintem egyéni. Most már a kicsi is iskolás lesz, én úgy látom, sokat öregedett. Viszont az ovis csoportunkban van 45 éves anyuka kisbabával, akiről nem mondanád meg a korát. Mindig fitt, mosolygós, szerintem pont olyan az élete, mint a fiatalabbaknak. Szóval állj hozzá pozitívan, és ne várj túl sokat.
2016. jún. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!