Titeket meglátogatott az orvos szülés után?
Nekem nem volt fogadott a doktrnő,aki császározott, de műtét után lejött hozzám az őrzőbe, és sűrű elnézéskérések közepette közölte, hogy sajnos éppen ő most elutazik, így nem fog tudni lejárni hozzá, de ha bármi bajom van, akkor xy-hoz nyugodtan fordulhatok. De mondjuk szerintem ő valami ritka csoda cuki nő :D
Volt viszont fogadott szülésznőm, ő műtét után közvetlenül lejött, majd másnap este is vagy egy órát beszélgettünk. Utána ő is elment nyaralni. Ennyiből rossz nyáron szülni :)
Fura a dokid :(
Fájásokkal mentem be a kórházba egyik vasárnap hajnalban, de csitult, mire beértünk (40 km).
Ettől függetlenül értesítették a dokimat, pedig mondtam, hogy nem muszáj, elmúlt. Hajnalban be is jött, megvizsgált, majd közölte, ma nem dolgozik, de értesítsük, ha újra "érzek" valamit.
Nem történt semmi aznap, a CTG sem mutatott fájásokat, mégis benézett hozzám még vasárnap délután.
Végül kedden reggel született meg a kislányom, és hétfőn is, meg kedd, szerda, csütörtök, péntek reggelig minden nap többször benézett, érdeklődött, hogy vagyunk, minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!