Van itt olyan, akinek teljesen zárt volt a méhszája, azt mondta az orvos, hogy még hetekig nem lesz belőle szülés, közben pedig pár napon belül megindult?
Az is kerdes, hogy mikor mond ilyet az orvos. Mert pl 32 hetesen valoszinuleg igaza van, 38 hetesen meg a zart mehszaj kb semmit sem jelent.
Nekem kerek 39 hetesen folyt el a magzatviz, fajasom nem volt, elotte sem volt joslom se kb soha. A korhazban az elso vizsgalatnal meg teljesen zart volt a mehszaj. Ra kb masfel oraval kezdtem el vajudni egybol 3 percesekkel es 3 oraval kesobb mar megszuletett a fiam.
A masodik gyerekkel a 16. hettol nyilt a mehszaj, vagy talan nem is volt teljesen zart, nem tudom, mert akkor volt az elso mehszajvizsgalat.
Gorcsoltem is sokat, rengeteg magneziumot szedtem, de aprankent nyilt tovabb. A kiiras elott 3 nappal mar 3 ujjnyira nyitva volt, meg is volt rovidulve, de vegul inditotta az orvos, mert magatol nem indult be.
40+2 5perces fájások,zárt méhszáj,haza akartak küldeni,de elfolyt a magzatvíz.
Második 40+6,méhszáj zárt és magasan,másnap délután megszültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!