A Szent Imreben, fogadott doki nelkul, Erdrol milyen a szules? Tapasztalatok?
32.hetes vagyok, es nem kerem fel a dokim, megyunk az ugyeleteshez. Az lenne a kerdesem, hogy csak siman besetalunk majd ha itt az ido? Kell vmi fontosat tudnom? Tapasztalatok az ott dolgozokrol?
A szuloszobat mar lattuk korabban.
Koszonom
Jo :-)
Bovebben nagyon jo volt a szules
Nyugis de megis folyamatosan figyeltek ... A foorvos volt az ugyeletes szal nala szultem
Kedvesek normalisak voltak :-)
Nem akadtak ki h nincs dokim ...
A 3bol a legjobb szulesem ott volt :-)
Jó volt, bár én császáros voltam végül. Bemész, kérdezik, hogy ki az orvosod, mondod, hogy nincs fogadott dokid, aztán intézkednek. Megvizsgálnak, majd visznek a vajúdóba. Oda apuka még nem mehet be. Ott ctg-znek, aztán ha már előre haladottabb szintre kerül a szülés, akkor visznek a szülőszobára, oda már bejöhet az apa is.
Az orvos is kedves volt, a szülésnő is. A szülés részével teljesen elégedett vagyok. Inkább magával a kórházzal annyira nem voltam elégedett. De ez nem fogadott doki függvénye.
A kaja katasztrófa volt szerintem, (persze az ember sokat nem vár kórházi koszttól, de az első szülésem más kórházban volt, és ott azért nem ilyen volt).
A tájékoztatással is hadilábon álltak, meg volt hogy az egyik csecsemős nővér ezt mondta, a másik meg azt.
Én 2010-ben szültem ott doki nélkül, túlhordással... Egy doki kivételével mindenki rendes volt, de ahogy előttem is írták a tájékoztatás a gyengéjük. Nem tudtam mikor indítanak stb... Ami nekem fájó pont volt, hogy sírva könyörögtem a fájdalomcsillapítóért, és nem voltak hajlandóak adni..
És a csecsemősök között egy kettő tényleg katasztrófa...
De azóta ugye sok minden változott, én is ott szülök nemsokára, de fogadott dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!