Most akkor ez hogy van? Fogadott doki vagy sem?
mikor kiderült hogy lehet terhes vagyok felkerestem egy dokit,fogadott is a magánrendelésén és meg állapította hogy tényleg terhes vagyok. De a következő vizsgálatokra már a kórházba hívott amit nem is bántam mert ott nem kell fizetni (ez azért rendes volt tőle). Hozzá jártam/járok mai napig ugyanis még van egy pár hetem szülésig, mindig mondja is ha bármi gond van nyugodtan hívjam.
Nekem ez egyértelmű hogy nála akarok szülni(mivel ő a kezelőorvosom) de szerintetek rá kellene kérdeznem ???
És egyszer sem adtál neki pénzt??? érdekes. Még, ha a kórházba hív is, oké, hogy nem kell fizetni, de azért, ha nála szeretnék szülni néha-néha adok neki pénzt, még, ha nem is annyit, amennyit a magánrendelésen adnék.
Ritka jófej doki lehet, ha egyszer sem mondta, hogy menj a rendelőjébe. Ilyet még nem is hallottam!!
mondjuk ezt nekem minden alkalommal elmondja,hogy ha valami van hívjam!
de ez hogy működik egyébként ha beindul a szülés a kórház hívja a dokit vagy nekem kell?
Én is így voltam a dokimmal és amikor megbeszéltük a császár időpontját akkor se mondott összeget.
Én megkérdeztem az asszisztenst és ő mondta annyit adok amennyit gondolok mert a doki nem pénzéhes és majd csak varratszedésnél, megmondta mennyit szoktak adni/40e/
Nagyon rendes volt mindennap meglátogatott és rendben volt minden.Amikor adtam a borítékot meg kicsit zavarba is jött.
köszönöm a véleményeket!
végül csak rá kérdezek majd hogy ha itt az idő hívhatom e?!
de azt már nem kérdezem meg hogy menyit kér valamennyit úgyis adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!