Fogadott doki és szülésznő nélkül fogok szülni a Szent Imre kórházban; így is lelkiismeretesen el fognak látni minket is? Úgy hallodtam, az egyik legjobb kórház, rendes szakorvosokkal, szülésznőkkel. Tapasztalatok?
Nyilván el fognak látni,de lelkizni nem fognak és esetleg mogorván szólnak néha. Persze a babáért és érted is mindent megtesznek.
Nekem volt fogadott dokim, de szülésznőt nem fogadtam, mert a szülésznő pénzét egy külön szobára tettük félre. Nem az Imrében szültem.
Kellett volna a fogadott szülésznő, mert annyit nem tett meg többszöri kérésre sem, hogy feljebb emelje a szülőágyat.
Burokrepesztés előtt nem engedett ki pisilni, utána meg ágytálba nem tudtam. Bunkó stílusa volt. A szülésnél nyilván jött a vizelet is. Szülés után minden fontosabb volt neki, minthogy a babámat odaadja, hogy megpróbáljam a szoptatást. Ha lett volna fogadott szülésznőm, akkor ez mind nem így történt volna. Pénzért azért figyelnek egy kicsit az apróságokra is...
Az Imrében dolgozik egy orvos, akinél már voltam sztk-san. Azzal kezdte, hogy a problémáimmal majd a magánrendelésén foglalkozunk! Odanyomta a névjegyét és bunkó volt. (Nyulasi)
Szóval nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy sztk-s rendelésre megyek és nem fogadok szülésznőt!
Ezt senki nem tudja neked előre megígérni, mert mindannyiunknak mások az igényei, és nem mindegy milyen ügyeletes orvost, szülésznőt fogsz ki.
Én másfél hónapja szültem a Soten, fogadott dokik nélkül, de a szülésznő és a doki is fantasztikus volt, maximálisan velem voltak végig, mindenben segítettek, biztattak. Így én egyáltalán nem bántam meg, hogy nem fogadtam senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!