Milyen Miskolcon a megyei kórházban fogadott doki nélkül szülni?
Figyelt kérdés
Adnak valamilyen fájdalomcsillapítót?(gáz,epidurális)Vajúdás közben végig feküdni kell vagy lehet sétálni ha esetleg úgy könnyebb a kismamának? Csak a párom jöhet be vagy bárki? Úgy értem ha párom esetleg mégse jön be velem akkor pl barátnőm bejöhet? Gondolom ha nincs orvosom akkor szülés után automatikusan abba a szobába raknak ahol hely van. Gondolom az összes szobatársam roma lesz.. Nem vagyok fajgyűlölő elvagyok én velük is csak olyan sok rosszat hallani róluk,állitolag ott is lopkodnak,bent cigiznek a fürdőbe stb. Kíváncsi vagyok olyan kismamák véleményére is akik fogadott dokival szültek a megyeiben,esetleg orvost is ajánlhattok mert sajnos én egyet sem ismerek ott. Köszi mindenkinek előre is2015. márc. 31. 12:44
1/4 anonim válasza:
Szia!
En 2 gyereket szultem ott csaszarral, fogadott dokival. Bemehet Veled mas is nemcsak az apuka. Nem biztos, hogy rossz helyre fogsz kerulni, bar doki nelkul nagyobb ra az esely. Nekem jo helyem volt mindketszer, de en is hallottam cigizesrol meg stb. De most ugy tudom a szuleszet koltozni fog. Ha siman szulsz, akkor ugyis a szuleszno a lenyeg, esetleg ha dokit nem is, csak szulesznot fogadnal?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ. A szülésznőt azt hogy kell fogadni? Szülésznős dolgokról abszolút tájékozatlan vagyok mivel az csak a megyeibe divat a legtöbb ismerősöm a Semmelweisben szült dokinál
2015. márc. 31. 22:34
3/4 A kérdező kommentje:
Tervezett császárral szültél?
2015. márc. 31. 22:35
4/4 anonim válasza:
Az első tervezett lett volna, de hamarabb indult, a második már programozott volt. Mindkét gyerek farfekvéses volt. Az a baj, hogy én sem ismerek szülésznőt, de akikkel találkoztam a rövid idő alatt amíg a szülőszobán voltam, mind nagyon kedves volt. Kutakodj, hátha tud neked valaki ajánlani egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!