Mi volt a legrosszabb élményed?
Terhessegkor a vizesedes, a gyomorsav es az az egtelen hátfájás...Ja meg persze a hízás :(
Szülés utan az, h a gyerekem allandoan sírt, hasfajos volt es nem tudtam mit csinalni (nem is tudtam mit kell csinalni)...mind közül a legesleg borzasztóbb a szülés utáni depresszió volt es az álmatlanság amit soha senkinek nem kivanok!!!
Nekem császárom volt, nem volt vészes, nem tudok semmi rosszat irni.
terhesség alatt a végén volt gyomorsavam, az nem volt kellemes. Szülés (császár) után az, hogy az intenzíven nem tudtam aludni, pedig éjjel volt, fáradt voltam, de valamiért nem ment.
Kifejezetten rossz élményem nem volt. Én nem nagy hasi műtétnek éltem meg, hanem a gyerekem születésének, így nem is voltam annyira kibukva... (mondjuk sose értem meg, miért kell ezen drámázni, a végeredmény a lényeg, az egészséges gyerek...)
A terhesség utolsó 2-3 hete már nagyon nyűgös volt, de inkább éjszaka (kánikula, nehézkes alvás, fájdalmas átfordulások stb.).
10 óra vajúdás és 1 óra kitolás után császároztak, ami után kicsit úgy éreztem, hogy "felesleges" volt a fájások okozta sok szenvedés, de a műtétből gyorsan felépültem. Ami nagyon megviselt, hogy gyakorlatilag 2 napig nem ehettem (akkor engedték, amikor tudtam székletet produkálni), illetve az első hetekben elég fájdalmas volt szoptatni.
Terhesség:utolsó pár hét mikor a gyógyszer mellett is napról napra emelkedett a vérnyomásom és vizesedtem,rettegve vártam h előbb szüljek meg mint terhességi toxémiám legyen és sürgősségi császár.
Szülés:a vizsgálat rohadtul fájt és a varrás is.
Szülés utáni 2hét: elfogadni hogy nem tudok szoptatni.
Tokeletes terhesseg es nagyon szuper csaszar.
Egy ami rossz volt, a csaszar utan 5-6 oraval az elso pisiles. Kellett, de alig akart jonni. Borzaszto volt. Csaszar utan masnap reggel mentunk haza ( kulfold) , es az elso 6 hetben szenvedtem, hogy legyen tejem szerencsere sikerult.
Első nál az utolsó pár hét,ideget nyomott. Szülésnél,hogy hajnaltól éjjelig 2perces fájások. Fáradt voltam. Utána szoptatás nem ment,exem bántott miatta,egész kapcsolat pokol volt. Első 3hét bank a ordit. Utána minden jó az apával vali kapcsolaton kivül.
Második,terhesség végig hányinger,ájulás is volt,messze munka,vizesedés. De ettől még élveztem. Szülés szuper,utána is. Ő nem nagyon alszik nappal,este szenvedős mire elalszik,de éjjel csend. Nagy is aludt éjjel mindig.
Most szupi minden.
Szuper terhesség, +5 kilóval, szülés után újra mint a nádszál, éjszaka sosem kellett kelni hozzá (most 6 hetes). Egy dolog a szülés végén....amikor nem sírt fel és rögtön el is vitték :(
Szerencsére már minden rendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!