Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi volt a legrosszabb élményed?

Mi volt a legrosszabb élményed?

Figyelt kérdés
Mi a legrosszabb élményed a terhességről ,a szülésről és az azutáni 2hetről? Minden olyan titok érdekel, amiről senki nem beszél. .... :)
2016. nov. 21. 20:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%
Az anyám bevackolta magát hozzánk egy teljes hétre, mondván "jött segíteni".
2016. nov. 21. 20:34
 2/29 anonim ***** válasza:
79%
Szoptatni jobban fájt,mint megszülni a gyereket
2016. nov. 21. 20:41
 3/29 anonim ***** válasza:
50%
Hogy minden igyekezetem és erőfeszítésem ellnére nem sikerült szoptassak, nem volt tejem, a fiam sem akart... Tényleg midnent megtettem, megettem, megittam, beszedtem, de semmi. Ez a kudarc rosszabb volt mindennél.
2016. nov. 21. 20:49
 4/29 anonim ***** válasza:
68%
A katéter, amit a sürgősségi császár előtt kaptam. Úgy fájt, égetett amíg bent volt, hogy majd megvesztem, még a sebem sem fájt annyira, mint az.
2016. nov. 21. 20:49
 5/29 anonim ***** válasza:
82%
A terhesség végi reflux. Mikor többször keltem fel arra, hogy valami borzasztóan maró izé van a számban.
2016. nov. 21. 20:57
 6/29 anonim ***** válasza:
48%

Az elsőnél az utolsó hetekben a hasam, karjaim és lábaim tele lettek iszonyatosan viszkető kiütésekkel és senki nem tudta mitől, semmi nem használt, szülés után tűntek el. A szülésnél: mikot beértem a kórházba és megvizsgált az orvosom azt hittem ott halok meg! Nem tudom mit csinált (később kérdeztem, azt mondta nem tudja mi fájhatott annyira (peersze majd el is hitten)) de az volt az egészben magasan a legfájdalmasabb. Szülés után pedig kb 2 hétig marhára fájt ülni.

A másodiknál az volt a legrosszabb hogy a 3. trimeszterben a buta 180ch diéta + inzulin miatt sokkal korábban kellett kelnem mint szoktam, plussz tiszta kék-zöld folt volt a lábam mert bénáztam az inzulinnal, na meg szét volt szúrkálva az ujjam mert 2 héten keresztül napi 6x kérték a vércukor értéket. A szülésnél miután összevart a dráága orvosom a végére feltette az i-re a pontot és az ő szavaival élve volt még 2 meglepetése, hát ha nem lettek volna lekötözve a lábaim biztos lerúgtam volna! Szülés utáni rossz élmény hogy bár vip szobában voltam ismét nem tudtam úgy kiélvezni mert a páromnak otthon kellett maradnia a nagyobbal és ha jött is hozta a gyereket is és anyukám is jött velük, pedig sokat jelentett volna ha hármasban élhettük volna meg az első napokat

2016. nov. 21. 21:06
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
a terhessegrol az amikor 14 nap tulhordast kovetoen sem indult meg....a szulesbol a kateter rem szar erzes...a szulest koveto 2 hetbn maga az a ket het amit szovodmeny miatt ott kellett toltenem...45 fokban csatak izzadtan, lazasan legyengulve, minden este honvaggyal a ferjem es a szobam utan - hala a hormoboknak - az ember egyetlen meltosaga a tiszta haloingje....es amikor mar az is tiszta dzsuva...es mindemellett tapszeresen hazaindulni az elapadt tejjel...de hogy jot is mondjak, a tejem sok kuzdelemmel sikerult visszahozni, hogy 5 honapos koraig kizarolag anyatejes volt a lanyom...plusz jo utravalo volt ez a 2. szuleaemhez (csaszaromhoz) ahol mar pontosan tudtam mi var ram es mit tehetek ellene..3 nap utan ugy rugtak ki hogy maga ne futkarozzon itt aemmi baja, kell az ures ágy
2016. nov. 21. 21:11
 8/29 anonim ***** válasza:
69%

Terhesseg alatt a gyomorsav. Elotte soha nem kinzott, csak a harmadiknal.

Szules utan napokig a wc-zes...

Par hetig a gatfajdalom. Joparszor a feszulo mellek.

Napokig furcsa a has is, hogy nincs;) fura hozzaerni is.

2016. nov. 21. 21:12
 9/29 anonim ***** válasza:
72%
Tolófájással még 10 perces nst-re küldtek, vergődtem az ágyon, mire ránézett a szülésznő a papírra, hogy juj, siessünk szülni. A varrás rosszabb volt, mint a kitolás. A felszívódó varratot legközelebb még a szülészeten kivetetem, mivel 3 héttel később is húzott, annyira felszívódott. Szemöldökcsipesszel piszkáltam ki magamból a darabkákat. A kórházban csak 3 óránként lehettem az újszülött babámmal, szigorú fél órás szoptatási időt betartva, ezért a mai napig pipa vagyok. Nagy nehezen beindult a tejem (már itthon voltunk), de mennyiségre nem akart túlzásba esni, 2 hónap után is csak 30 ml-ket tudott szopizni a kicsim, fejni pár cseppet tudtam. Ez a szoptatási kudarc eddigi életem legrosszabb élménye. És akkor még anyósom is jött főzni, zsírban tocsogó cullangos húsokat szalonnával... Pont elég volt a köménymaglevesem. :')
2016. nov. 21. 21:20
 10/29 anonim ***** válasza:
69%
Terhesség végén az "óriásira" dagadt végtagjaim és kegyetlen reflux. Szülés után az aranyér,nagyon fájt,előtte soha nem volt és azóta sem,szerencsére. A gátsebem kb.1x fájt,amikor már gyógyult,és feszült a varrat. Ennyi, azt hiszem.
2016. nov. 21. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!