Mikor érezted úgy, hogy készen állsz a gyerekvállalásra? Meg kell várni ezt a pillanatot, már ha eljön egyáltalán?
Ezt mi is igy csinaltuk.. persze egy ev utan sem álltam keszen, ezert ugy beszeltuk meg varunk tovabb.. ( en vagyok a nő)
Aztan jott a baba a noveremnel.. aztan a legjobb baratnomnel.. es lass csodat megjott a kedvem. Persze elkap a bizonytalansag neha. De sztem mindenkit elkap sokaig. Vagyis átlagot szerintem elkapja a panik. :) beszelgessetek sokat. Latogassatok babas rokonokat! :)
Biztos lesz aki azzal jön, hogy "jaj, majd ha terhes leszel vagy legkésőbb, ha megszületik, elöntenek a hormonok... és minden rózsaszín lesz és el se tudod képzelni, hogy addig hogy nem akartad...", de NEM, erre nincs garancia.
Határozottan érdemes várni a pillanatra, nem pedig belevágni lesz ami lesz alapon, mert visszacsinálni nem lehet, és 3 ember élete megy tönkre.
Leírni nem tudom, de ha ott vagy, tudni fogod, hogy kész vagy.
Persze kételyeid még azután is lehetnek, de többnyire nem arról, hogy akarod-e, hanem hogy hogy fogsz boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!