Császár vagy a rendes szülés a valószínűbb? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi
Orvosa vàlogatja. Baràtnőm orvosa megpróbàlta volna a természetes szülést ìgy is, de aztàn túl nagy lett a baba feje és tényleges térarànytalansàg miatt lett csàszàr, de a doki még vajúdni is hagyta, hogy természetesebb legyen.
Elsőre én inkàbb a természetes szülést mondanàm,mint a csàszàrt, de nem vagyok orvos. Ezt csak a dokid tudja megmondani.
Hol olvastad ezt?
Clexane mellett természetesen szültem, ahogy az egyik barátnőm is. Fel se merült a császár gondolata.
Nem olvastam, hanem ismerőseim mondták hogy császárra számítsak de én is a természetes szülésre gondoltam inkább
Köszönöm a választ 😌
A mutet meg jobban megnoveli az embolia es trombozis kockazatat ez kivul csaszr utani fekves ugyancsak embolia es trombozis kockazat 10x mint a sima szules utan
Fontos igyal boven vizet es mozogj sokat.
Ha surgossegi csaszar lesz akkor spinalt nem kaphatsz ha nem telt el 8 ora az utolso fraxy beadasa utan.
Nem igaz! Nem indikáció a császárra a vérhígító.
36hkm
Ja értem már. Hát ez nem hangzik jól 😰 nem is bírnám ki ha nem láthatnám a babámat utána csak 8 óraúlva 🙎 remélem természetesen szülök
Azzal meg csak annyi a bajom hogy a gátmetszés, varrás és a méh kitisztitás nagyon félelmetesen hangzik
Dehát gondolom mindenki így van ezzel először és ha màs is kibírta én is kifogom :) ezzel nyugtatom magam 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!