Margit kórház szülészet? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Én meg voltam elégedve mindennel.
Mire vagy konkrétan kíváncsi?
Mennyire felszerelt?
Veled maradhat a baba utána?
Kinél szültel?
Én Sárvári Janosnal fogok.
Őt esetleg ismered?
Köszi
Szia!
Teljesen meg voltam elégedve :) Második babót is ott szeretném szülni. Jó élmény,jó emlék:)
Sárvári-t nem ismerem. Illetve tudom,hogy ki,de én nem hozzá jártam,alapjáraton jó orvos és kedves.
Én Dr. Sávai-nál szültem.
Megszületik a babád és veled/veletek lehet szülés után 2 órát a megfigyelés idején. Nekünk ez 3 óra volt.
Aztán elviszik. Te meg mész a szobába. Ott én megkaptam, olyan este 8fele és 11 re vissza kellett vinnem éjjelre a csecsemősökhöz. De másnap már végig velem volt. 3 napot voltunk kórházba. a 4-dik nap jöhettünk haza. Annyi hogy reggeli vizitkor és esti fürdetéskor kell bevinned,de aztán már hozhatod is ki a kicsit. :) Remélem tudtam segíteni. :)
Jó babázást.
Szia! Én is ott szültem, teljesen meg voltam elégedve. Császárom volt, utána 2 órát megfigyelésen voltam, apával-babával. Délbe volt a műtét, este 7 körül fel kellett állni, segített a nővér letusolni, én kértem, hogy szedje ki a katétert és a branült, hasamba nem kaptam csövet.
Este betolták a fiamat egy órára, de másnap reggeltől volt velem. Második este is egy kicsit tovább benthagytam, hogy tudjak aludni, de onnantól végig velem volt, csak a kötelezőkre (reggel-este pár óra) volt bent.
Egyágyasban voltam, volt mikró, hűtő, saját fürdő, bejöhettek látogatni. Kaja szörnyű (szerintem). Mérleg a folyosón van.
Nekem Magyar Attila volt a dokim, már a terhesség előtt is hozzá jártam, meg azóta is.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!