Vrastyák Péter miskolci orvosról lennék kiváncsi véleményekre / tapasztalatokra, és nem utolsó sorban árakra? Mennyibe kerül egy szülés és egy magánrendelési kivizsgálás?
Szia! En tavaly nyaron szultem nala, o volt az ugyeletes, nem volt fogadott dokim. Nagyon jofej, normalis, szamomra szimpatikus orvos. Aztan a 6 hetes kontrollra hozza mentem maganrendelesre. Ott is rendes volt, amit viszont soknak talaltam az a vizsgalatert kert 10000 ft volt. Bar annyira megsem lepett meg a dolog, mert mar bent a korhazban megismerkedtem egy kismamaval, akinek o volt a fogadott orvosa. O mondta, hogy minden vizsgalaton 10000 t kert, szoval elegge anyagias viszont nagyon alapos, rendes stb.-ezt mondza akkor nekem ez a kismama. Ami egy rossz pont a szememben az sz, hogy ennek a kismamanak a szulesere nem "tudott" bejonni, mert nyarkialt valahol belfoldon, pedig megigerte hogy barhol lesz is visdzajon a szulesre. Emiatt nagyon csalodott benne ez a kismama, raadasul volt egy kis problema is a picivel, amiert rogton atvittek a megyeibe, az anyuka meg maradt velunk. Szoval nagyon megszivta szegeny, habar nem o volt az egyetlen kismama, aki eppen a szuloagyon tudta meg, hogy fogadott orvosa nem lesz jelen a szulesnel.
Bocsi, hogy hosszura sikeredett a mondandom :)
Roviden: nagyon jo orvos szerintem csak kisse anyagiasabb egyes orvosokhoz kepest.
Dr. Gubas Peter! Alapos, kedves, normalis es nem penzehes. Voltam nala maganrendelesen 7000 ft, de tenyleg minden kerdesemre kimerito valaszt kaptam. 2. terhessegem alatt voltam nala sztk- tanacsadason, ott is nagyon alapos, lelkiismeretes volt, pedig csak egy kismama voltam a sok kozul. Igaz, nala rengeteg kismama van, de eppen azert amiket felsoroltam.
Dr. Szeman Gyorgyrol is jokat hallottam, de o talan "dragabb".
Gubas Peter nem penzehes?Tudnek vitatkozni..."nala" szultem majusban(sajnos a baba meghalt a 37.heten :(. ) Vajudas alatt,egesz ejszaka 2 percre lattam,mig beszolt a szobaba,hogy ne szanvedjek mar annyira,legyek csendesebb!egyszer nem vizsgalt volna meg,hogy esetleg szulesre kesz vagyok e.Hogy nem eleg fajdalom,hogy nem el a gyermekem,de 16 oraja szenvedtem.Mire megjott a nappalos muszak,O felszivodott,es kozoltek,hogy mar reg meg lehetett volna szuleszteni!haromnegyed 7-re veget is ert a szenvedesem fizikai ertelemben.Pedig akartunk neki penzt adni! de oruljon,hogy nem iratom neg a velemenyem rola valahol!!!
vrastyak doktor urrol meg annyit,hogy egy vegtelenul kedves,emberseges orvos!O irta a zaromat a korhazba es hozzamentem 6 hetes vizsgalatra.10000fotintot kert,viszont ez semmivel sem tobb,mint mas maganrendelesen.Most ugy nez ki ujra sikerult a baba,mar be is jelentkeztem hozza!En csak jokat tudok rola mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!