Akinek vissza kellett tartani a tolófájásokat! Kaptál oxitocint?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Én kaptam. Hirtelen nagyon erős fájásokat csinált de túl korán abbamaradtak és 20 percig vissza kellett tartanom a tolófájásokat. Azt hiszem az egészben ez volt a legnehezebb.2016. nov. 11. 08:40
1/6 anonim válasza:
Gátvédelem miatt volt 1-2 amikor mondták,hogy lihegjem el ne nyomjak,hát ez nem volt gáz,igaz hiába nem nyomtam jött....mondjuk ha nekem is sokáig kellett volna vissza tartani hát nem lett volna egyszerű az biztos
4/6 anonim válasza:
Az elso szulesnel nem kaptam oxitocint. 45 perc volt a kitolas, de ennek a nagyja a tolas visszatartasarol szolt, mert gatvedelemmel szultem nagy babat.
A masodik szulesnel kaptam oxitocint, raadasul sokat. Kellett volna, hogy visszatartsam a tolofajast, de nem tudtam, egyaltalan nem volt kontrollom a testem felett. A masodik tolofajasnal kint volt a fiam, a gatam nem, de a meheszajam szetrepedt a gyorsasag miatt.
5/6 anonim válasza:
Rendszertelenek voltak a fájások és már hosszú ideje vajúdtam, kaptam oxitocint akkor rendszereződtek és erősödtek, majd mikor jöttek a tolófájások vissza kellett tartanom mert még nem tűnt el a méhszáj, végülis meg kellett császározni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valászokat! Ezek szerint tényleg lehetett az oxitocin miatt. Nekem sem tűnt el a méhszáj addig azért kellett visszatartanom.
2016. nov. 11. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!