Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetesen kerhetem, hogy...

40 hetesen kerhetem, hogy beinditsak a szulest?

Figyelt kérdés

Nov.14-en leszek 40 hetes,meg megvarom a kiirt idopontot,de ha nem szuletik meg addig kerhetem?

Mar nem vagyok jol,2 ujjnyira nyitva vagyok,folyamatosan kemenyedik es gorcsol a hasam,vannak fajasaim is,tudom ez mindenkinek van,de nem birok mar jarni es az ujjaim nagyon vizesednek,remelem ez eleg indok hogy beinditsak,mar 2hete vannak josloim,1hete pedig normal fajasok,csak meg nem rendszeresek.

Nem szeretnek varni 41.-42.hetig,kivagyok mint a kutya.

Nincs fogadott dokim.

2016. nov. 11. 08:03
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nincs fogadott orvosom,igy senkit nem erdekel hogy mivan velem.

Ez nem csak nalam volt igy,hanem massal is a korhazban pedig o magasvernyomassal ment be,de csak annyit csinaltak hogy szednie kellett gyogyszert es ennyi.

Az egyik doki bent megvizsgalt hajnalban azt mondta hogy egy ujjnyira nyitva vagyok,de erdekes hogy a masik doki aznap azt mondta hogy 2 ujjnyira vagyok nyitva.

2016. nov. 11. 17:43
 22/31 anonim ***** válasza:
16%

Már bocs 5ös válaszoló meg sokan mások nem jól gondoljátok.

Én kertem 41+4 napra jött a lányom kb akkor azt mondták tiszta a vizem meg minden ehhez képest vizem nem sok volt es kakás volt a lányom.

Szóval azért mert ez a természet rendje hogy várjuk meg. Majd szülés után megidegeskedik mint én nem e lett e nagyobb baj mert a köldökzsinór is rávol tekerdve.

.....

2 voltam.

Mindenki szenved valóban én is szenvedtem és sosem bánom kértem inditsák be mert csupa xar volt a gyerek.

Fájásom se vol amiből gondoltam elfolyt a vizem.

2016. nov. 11. 18:21
 23/31 A kérdező kommentje:

Itt sokan azt hiszitek,hogy annyira nagy bun ha megindittatom es sokkal jobb ha megvarom hogy magatol beinduljon,de ha nem fog beindulni akkor is ugyan ez lesz csak akkor az orvosok is ugyan igy fogjak gondolni.

De mar mondtam a kiirt napot megvarom,ha addig nem szulok,de ha nem akkor szeretnem ha beinditanak,mert nem szeretnem ha utana baj lenne.

Sot azt se szeretnem ha rosszabbodna az allapotom vagy a babae vagy mindkettonke.

En tiszteletben tartom mindenkinek a velemenyet es azt hogy ok megvarjak,de nem mindig jobb az a dontes.

En nem fogom megbanni a dontesemet.

2016. nov. 11. 20:55
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Szépen fogalmazol 22-es...

Azért volt "csupa *ar" a gyereked mert kitoláskor te magad ürítettél.

Van ilyen. De ezt nem kell összekeverni a méhen belülről jövő dolgokkal...

2016. nov. 12. 08:40
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem igazad van csak méhen belül kb félig elfolyt a vizem meg rávolt tekeredve a zsinór mert nem volt 0-24be gépre kötve és én csak gondolom akkor xart bele mert a kópia se volt 0-24be bedugva hogy lássák zöld e a vizem.

De húzza csak majd max kap antibiotikumot es renénykedik nem volt sokáig oxigénhianyos..... bláhhhhh

2016. nov. 12. 09:32
 26/31 anonim ***** válasza:
52%

Nem tőlem volt csupa xar a gyerek.

Hanem bentről lett csupa xar.

Baxuskulcs!

Az hogy en üritek nem is oda megy de ne zavarodj össze!

2016. nov. 12. 09:33
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
24-es te tényleg nem vagy képen.Ha jön is kitolaskor valami az még a gyerek előtt kijön.Attól nem lesz sz....ros.Nagy hülyeséget írtal.
2016. nov. 12. 10:36
 28/31 anonim ***** válasza:
Na meg ha jön valami azt a szülésznő egyből eltünteti.Ha nálad otthagytak és abba szülted a gyereked azt inkább nem kommentalom.
2016. nov. 12. 10:37
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Te nem erted én mit irok.

Én nem xartam le a lányom teee ostoba!

A lányom a pin..ból jött ki xarosan vagod ezt?

Érted?

Ennyie buta nem lehetsz.

tán megtudom különböztetni.

Linkeljek neked egy kepet milyen mikor a sajat gyereket xarik be megszületese előtt?

Vagy inkabb rákeresel.

Olyan ostoba egy liba vagy.

Azt olvastad hogy én lefele voltam tehát a segg..ukam közel se lehetett a lányomhoz.

Áhhhhhh az ilyen embertől kapok epeömlést mikor nyomja ész nélkül azt sem vágja mi van csak irja hogy lexartam a gyereket vagy ha nem akkor nem kommentálja a kórházat......

2016. nov. 12. 19:27
 30/31 anonim ***** válasza:
Utolsó:ne zavarjon hogy nem neked írtam hanem a 24-esnek.Ergo pont azt próbáltam elmagyaràzni ami te is.Na mindegy.
2016. nov. 13. 07:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!