Ti hogyan éltétek át a szülést?
Biztos hogy jó ijesztgetni magad? :D
A vajúdàs szörnyű volt. Ordítottam. Kész, lepkefing vagyok. Nem bírom a hasi fàjdalmat. A kitolàs nem volt vészes, pedig vàgtak, nagy baba volt, nem jó irányba fordult be így az 2h 15 min volt. A vajúdàs az meg 8 óra. A méhlepénynél besz@rtam, mikor mondta a szülésznő, ha jön még egy fájás, azt kell megvárni. Hirtelen azt hittem, hogy megint vajúdni fogok. :D Meglepően hamar kicsusszant. Simán ültem aznap, csak a bordám sérült meg, amiatt 6 hétig alig bírtam mozdulni. De muszáj volt egy kis rásegítés hogy ne legyen csàszàr.
Na most jól megijesztettünk! :)
Az elsőnél az ismeretlentől való félelem volt a meghatározó, nem tudtam, mire szamitsak, mi után mi jön.
Akkor volt a jó, amikor elengedtem az irányítást, hagytam, hogy a testem tegye a dolgát. Befelé fordultam, onnantól bem tudom, mi történt körülöttem. És igen, működött az agyam fájdalom csillapitoja! Nem mondom, hogy nem fájt, de nem volt elviselhetetlen. Mindez egy normál kórház szülőszobájában volt, nem voltak lágy fények és halk zene :)
Az első szülésnél ehhez min 5 óra kellett, a masodiknal sokkal kevesebb.
Köszönöm szépen! Ez hasznos volt! :)
Mindenkinek köszönöm! :D
En feltem tole nagyon de amikor eljott a napja akkor mar nem. Nagyon fajt a vajudas mint egy rohadt eros menstrus gorcs kb ahhoz tudtam vna hasonlitani. Ezert 2,5 pra vajudas utan bedobtam a torcsit es kertem epiduralt amit be is adtak fel oraval kesobb. Ugyh utana mar tvt neztem, teaztunk, nevetgeltunk ilyenek... Babaruhat valogattunk..:) aztan 3 ora mulva meglett a kislanyom:)
Sajnos vakummal lett meg, mert hiaba nyomtam visszacsuszott. Az kicsit fajt ... Amikor betettek meg kivettek de osszessegeben elment 🙂
Mindennek penteken lesz 1 honapja de akar mar most is vegigcsinalnam.
Nekem ami 10 napig nagyon fajt az a varratom!!! Ulni se tudtam menni se allni se , semmit! Dafalgan fortet szedtem négyesevel.... Azzal volt elviselheto valamennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!