Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek az apás...

Mi a véleményetek az apás szülésről?

Figyelt kérdés
Én szeretném majd, ha a párom bent lenne, úgy érzem neki is joga van jelen lenni a gyereke születésénél (ha szeretne persze),de néhány barátnőm még a gondolattól is írtózik, hogy az apuka bent legyen, mert, hogy ne lássa őt akkor.
2016. okt. 18. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pàrom nem jött be a lànyunknàl és most a fiúnknàl sem fog. Nekem lényegében mindegy volt, ràbìztam. Azt mondta nem bìrja ha szenvedni làt, és egyàltalàn nem pejoratìvan, hogy szerinte ez a nők dolga,nem férfiaknak való làtvàny.

Mondjuk abban igazat adok neki, làtva azt,hogy milyen àllapotban volt,amikor bejött a szülőszobàba, segìteni sem tudott volna, azzal meg csak àrtott volna,ha még azon is aggódok, hogy mikor esik össze. Utólag mesélték, hogy kb nem is volt magànál annyira izgult értünk.

Jobb volt ìgy mindenkinek. Szülés utàn megvizsgàltak, rendbe tettek és jött is. Kb 10-15 perces volt a lànya amikor làtta. Ott volt velünk végig az őrzőben. Inkàbb ez volt fontos mindkettőnknek.

2016. okt. 18. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Az én párom még nem tudja hogy bejön-e. Én azt hittem hogy igen és fogni fogja a kezemet mert nekem ez sok erőt adna.

De az ő döntése lesz.

28+3 hkm

2016. okt. 19. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Én anno szinte könyörögtem a páromnak hogy legyen bent.Császár lett, de így is bent lehetett.

Ha szülnék még egyet, akár természetesen akár császárral inkább egy olyan nőnemű barátnőmet/rokonomat kérném meg, aki már szült hogy támogasson. Egy férfi soha sem fogja megérteni, átérezni min megy egy nő ilyenkor keresztül. Még a szülész orvos sem, kivéve ha nő.

Inkább akkor hívnám be apukát ha már kint a baba.

9 hónapon keresztül is te voltál vele folyamatos kapcsolatban,az az 1 perc szerintem nem oszt, nem szoroz. Szerintem sok apuka érdemben nem tud segíteni a vajúdás és kitolás alatt. És szerintem inkább nem is nézik/néznék ahogy kijön a baba.

2016. okt. 20. 23:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk bent volt, és életünk legszebb élménye volt amikor kibújt a babánk, és együtt sírtunk az örömtől! Soha nem éreztem még hasonlót sem! Nem bánta meg h bejött, és én sem. Nagyon jó érzés volt h végig velem volt.
2016. okt. 21. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!