Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszéssel kapcsolatban...

Gátmetszéssel kapcsolatban lenne kérdésem? Többi lent

Figyelt kérdés
-A gátmetszés mennyire fájdalmas? Van aki azt mondja, h meg sem érezte, mások viszont óriási fájdalomként írják le. Hogy lehet ez? -Milyen érzés, mikor vizsgálják, h hány ujjnyira van nyitva a méhszáj? Azt hogy csinálják? Bedugja a doki az ujjait, úgy "méri meg"? Arról is hallottam ezt is, azt is. Valamint hogy kézzel tágitják a méhszájat?! :o Ilyen van? Az mennyire fáj? 35 hetes kismama (1. baba)

2016. okt. 17. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Én éreztem a gátmetszést, egy éles, csípő érzés volt. Nem mondom, hogy nem fájt, de nem volt szörnyű. Amikor vizsgálták, hogy hány ujjnyira vagyok nyitva, az nekem nem fájt, picit kellemetlen volt.
2016. okt. 18. 10:55
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nem volt metszés, csak kicsit repedtem, de nem emlékszem, hogy fájt volna.

Nekem a kitolási szakasz előtti méhszáj-vizsgálat fájt nagyon.

2016. okt. 18. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a gátmetszés nem fájt, csak az előtte beadott lidokain injekciót éreztem. A szülés közbeni méhszáj vizsgálatot attól függ ki csinálta. A szülésznők nem vizsgáltak fájdalmasan (a lapátkezű ex-dokim tudott olyan fájdalmat okozni ezzel, hogy kis híján elájultam).
2016. okt. 18. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem tágítottak.Gátmetszés sem fájt(szerintem a fájások miatt) viszont azt a hangot sosem felejtem el,mintha egy olloval kartont vágnának.Varrásnál az érzéstelenítő inekciok picit csiptek,de ennyi.
2016. okt. 19. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nem fájt a metszés. Csak az a hang:) Még mindig itt van a fejemben:) és az érzés ahogyan a vér folyik a fenekemen:)elnézést..

De nem fájt!!

Igazából nekem a varrás.na az ki...a biztosítékot nálam. Az iszonyú volt. kértem is érzéstelenítőt! Utána semmi extra..Összevarrták,kicsit kellemetlen volt ülni,de 4.nap kiszedték és repültem:)

Nyugi nem vészes..

2016. okt. 20. 09:15
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha tényleg fájás alatt vágnak, meg sem érzed. Nekem szakadt a hüvelyfal és a méhszáj is mellé, de azokat se éreztem csak a nyomást, ahogy kibújt a baba. Méhszájat nem kellett tágítani, de arról mindenki azt mondja, borzalmas fájdalom.
2016. okt. 20. 10:01
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Első szülésemnél még azt sem vettem észre, hogy beszúrták az érzéstelenítő injekciót gátmetszés előtt, csak a 2 nyiszt hallottam. Második szülésnél éreztem az érzéstelenítőt, de nem fájt, csak megint a nyiszt hallottam.

Én a méhszájvizsgálatokat nehezen viseltem, mert fájt (amikor a szülésznő nézte, azt szinte meg sem éreztem).

Az első szülésnél volt méhszájtágítás kézzel, az valami borzalmas, szerintem akkor szakadt a méhszájam....

Én a varrást viseltem nehezebben.

2016. okt. 20. 10:16
 18/18 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem éreztem a gátmetszést,nem is tudom mikor csinálták. Nálam nagyon gyorsan történt minden. A varrás...na az fájt. A kézzel tágítás, mikor fájás alatt csinálta akkor fájt. Előtte mikor indították akkor "köröket írt le" az orvos az ujjaival odabent. Az nem volt vészes.
2016. okt. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!