Valakinek van vicces története szüléssel vagy terhességgel kapcsolatban?
Sziasztok ! Nekem van egy 3 éves kisfiam, történt is vicces , amikor várandós voltam vele úgy rugdosta a húgyhólyagomat ,hogy bepisiltem , épp kocsival mentünk haza. A férjem ki is nevetett ,hogy ennyi idősen összepisilem magam. A szülésnél is történt vicces , amikor beindultak a fájások úgy megijedtem ,hogy azt mondtam a férjemnek, hogy menjen be helyettem szülni, mert én nem vagyok kész rá. Aztán pedig már a kórházban folyamatosan kiabáltam szegénnyel ,hogy hozzon nekem mekis hamburgert mert ha nem hoz akkor a kocsiba alhat.
A kitolásnál mondta a doki ,hogy "jön mégegy" én pedig hirtelen azt hittem babára gondol és azt mondtam " de mi csak egyre számítottunk" , mit is mondhatnék a doki nagyon nevetett és persze helyesbített, hogy még egy nyomásra gondolt.
A húgom most kismama és mindenhol csak a rémségeket hallja a szülésről. Én elmeséltem neki az enyémet.
Remélem nektek is van hasonló , hátha megnyugszik egy kicsit a testvérem.
A második Uh-n nézte az orvos a petezsákot, és lelkesen mondta, hogy nagyon jó, már 11 mm, s van szívhang is. Utána csak azt vettem észre hogy hirtelen elcsendesedett, és elmélyülten vizsgált tovább. Majd egyszer csak megszólalt: "de hiszen itt két gyerek van".
Később, amikor mentem vissza a 12 hetes Uh-ra, akkor az volt hozzá az első kérdésem hogy: "Doktor úr, ugye, nem lettek többen?!"
A rendelőben mindenki dőlt a nevetéstől...
(Szerencsére ketten maradtak)
Mi túl korán értük be a kórházba és még nem vettek fel, mondván még nem elég erősek a fájások. Azt mondták, ne üljek le, ne pihenjek, mert akkor még leállhat az egész és akkor mesterségesen indítanak. Na erre beparáztunk és a kórház környékén sétálgattunk.
Viszont nagyon éhesek voltunk és rendeltünk egy pizzát, mivel étterembe nem ülhettem be. Már a pizzafutár is furcsán nézett ránk, hogy a kórház elé rendelt a jövendőbeli apa pizzát míg a terhes felesége láthatóan már vajúdik...na de amikor én a párom nyakába kapaszkodtam a fájásokhoz, ő pedig tartotta a pizzaszeleteket és lakmározott...na ott aztán megbámultak minket a kórházablakból... :-)
1 hónapos friss élmény. :)
Orvosom nagy lelkesedéssel kezdte el vizes ronggyal törölgetni a homlokomat mikor rájött,hogy nem is neki kéne, odadobta páromnak,hogy na de apuka csinálja ezt.
Megfogadtam,hogy nem vagyok hajlandó kiabálni mert én kemény csaj vagyok. Be is tartottam csak mikor kibújt a kicsi feje és jött az utolsó nyomás akkor üvöltöttem el magam,gyere már kifelee.
Mikor kibújt nem azzal voltam elfoglalva,hogy jajj de cuki a baba hanem azzal,hogy atya világ végre látom magam alul is . :D Na ezen mindenki röhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!