Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz ez a szüléssel kapcsolatb...

Igaz ez a szüléssel kapcsolatban, vagy mende-monda?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy akiknek nem àlló munkàjuk van, azoknak több esèlyük van arra, hogy a baba akàr 3-4 hèttel elobb jön.

Azèrt èrdekelne, mert èn vendèglàtós vagyok, ès a 35.hetem toltom majd 5 nap mùlva. Mèg folyamatosan dolgozok, birom fizikailag, bicajjal jàrok oda-vissza, emelni meg hajolni nem kell hàla istennek dehàt ettol mèg elèg strapàs a munka. Egyik munkatàrsam tavaly szült, neki is pont egy honappal jott a baba, este 7ig dolgozott aztàn hazament, ès 8kor elfolyt a vize ès èjfèl fele meg lett a baba.

Kb mindennap eszembejut ez a munkahelyemen, hogy mivan ha velem is ez lesz??

2016. szept. 1. 21:21
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi szoval akinek àllo munkàja van *
2016. szept. 1. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Baromság. A hüvely ülve pontosan ugyanabban a szögben áll, mint állva. Max. a fekvés számít, egyébként ugyanúgy hat mindenre a gravitáció, akár ülsz, akár állsz.
2016. szept. 1. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Van benne valami, hisz az álló munkánál a méhszáj jobban van igénybe véve és ha valakinek gyengébb, akkor lehet, hogy hamarabb kinyílik és ez esetleg hozza magával a szülést is.

Ülő munkánál ez a fajta igénybe vétel nem áll fenn.

2016. szept. 2. 06:09
 4/6 anonim ***** válasza:

ülő munkám volt. első 41, második 35 hétre született.

szóval nem tudom :)

de jó bátor vagy hogy bicozol, nekem már az lején mondta az orvos hogy ne, mert hogy koraszülést okoz

2016. szept. 2. 13:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen?? Nekem a konyvembe azt van, hogy a 8.honapig szabad bicajozni sot jot is tesz. Hat ez erdekes
2016. szept. 2. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj a bicajozás téma :D én az elsővel még a 9. hónapban is bicajoztam. A végén már csak azért nem mert nem tudtam felszállni a kormánytól :D Jöttem, mentem mint egy búgó csiga. 41 héten indítással szültem betonos méhszájjal. A mostaninál egyáltalán nem tudok bicajozni a 6. hónap óta és sétálni sem mert a gerincemen fekszik. 5 nap múlva vagyok kiírva, nyitott a méhszáj feküdtem 2 hónapig, toxemiás vagyok. 2 terhesség és ég és föld. Baba dönti el hogy meg akar születni nem az hogy ülsz vagy állsz. Jó egészséget! :)
2016. szept. 5. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!