Igaz ez a szüléssel kapcsolatban, vagy mende-monda?
Olvastam, hogy akiknek nem àlló munkàjuk van, azoknak több esèlyük van arra, hogy a baba akàr 3-4 hèttel elobb jön.
Azèrt èrdekelne, mert èn vendèglàtós vagyok, ès a 35.hetem toltom majd 5 nap mùlva. Mèg folyamatosan dolgozok, birom fizikailag, bicajjal jàrok oda-vissza, emelni meg hajolni nem kell hàla istennek dehàt ettol mèg elèg strapàs a munka. Egyik munkatàrsam tavaly szült, neki is pont egy honappal jott a baba, este 7ig dolgozott aztàn hazament, ès 8kor elfolyt a vize ès èjfèl fele meg lett a baba.
Kb mindennap eszembejut ez a munkahelyemen, hogy mivan ha velem is ez lesz??
Van benne valami, hisz az álló munkánál a méhszáj jobban van igénybe véve és ha valakinek gyengébb, akkor lehet, hogy hamarabb kinyílik és ez esetleg hozza magával a szülést is.
Ülő munkánál ez a fajta igénybe vétel nem áll fenn.
ülő munkám volt. első 41, második 35 hétre született.
szóval nem tudom :)
de jó bátor vagy hogy bicozol, nekem már az lején mondta az orvos hogy ne, mert hogy koraszülést okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!