Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S. Mi a véleményetek?...

S. O. S. Mi a véleményetek? 43 éves első babás kismama vagyok,40+1 hetes.

Figyelt kérdés
Természetes szülésre készülök, de most többen, (köztük 2 orvos, egy szülésznő!) akik eddig drukkoltak nekünk figyelmeztettek, hogy ne kockáztassak, kérjek császárt.
2010. ápr. 26. 08:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

16.52-es vagyok, én is szívből gratulálok! Biztosan tündéri a kislányotok! Szép nevet választottatok.

Megkérdezhetem, hogy mi volt a baj a császárnál, miért voltál rosszul? Nekem is császár lesz, 4 hét múlva. Mi is kislányt várunk, Dalma lesz a neve.

2010. máj. 14. 07:37
 22/25 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot, és használd ki az időt, amíg dögönyözni lehet, mert 2-3 évesen már nem hagyják magukat. :(
2010. máj. 14. 08:59
 23/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat. Napról napra aranyosabb, bár már a korházban elbűvölte a látogatókat.:)

Gerincérzéstelenítés volt és nagyon leesett a vérnyomáso(ami eleve alacsony), úgy éreztem megfulladok, pedig kaptam az oxigént, legalábbis azt mondták, de nem éreztem.

Éjszaka meg nagyon véreztem. Az ügyeletesek csak velem foglalkoztak órákon át. Szerencsére egy idős , tapasztalt doki volt bent, aki aztán vért vetetett és rájött a brutál vérzés okára, aztán egy inekcióval sikerült normalizálnia

Másnap délután tudtam csak felállni. A negyedik napon már jobban mozogtam, mint azok akiknek előbb volt a műtétjük. Egy tipp: Nekem segített( most is használom) a hasleszorító pánt( nem húzódik annyira a seb. Egy hetesen már nem látszott a mozgásomon, hogy műtöttek.)

2010. máj. 14. 10:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babádhoz!Nagyon szép kislány lehet!

Nekem is alacsony a vérnyomásom,és úgyanígy leesett a császár alatt,akkor azt mondta az altató orvos,hogy a gerincérzéstelenítés miatt.

Örülök,hogy jól vagytok!

2010. máj. 14. 10:42
 25/25 anonim ***** válasza:

16.52-es vagyok. Na akkor én is készülök lelkileg, mert a terhesség alatt nekem is végig alacsony volt a vérnyomásom. És én alapból is ájulós vagyok, akkor nálam is esélyes az ájulás-közeli "élmény" a császárnál.

Köszönjük a hasznos tanácsot a hasleszorítóról :)

További minden jót Nektek! :)

2010. máj. 15. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!