Cumit mikortól érdemes adni újszülöttnek?
Nálunk a lányom addig nem cumizott még volt cici.
Amikor már nem szopott lett cumi. Ez az olcsó csersznye cumi.
A fiam nem szopott de nem cumizott. Majd 6 hónaposan kezdett el cumizni szintén a gyógyszertári cseresznye cumit szereti.
Nem gondolom hogy egetrengető probléma ez.
Akkor fogom elvenni tőlük ha látom hogy deformálódik a foguk.
Báŕ jómagam sosem cumiztam mégis fogszabályzó gyanús voltam és ferdék voltak a fogaim.
Fiamnak már akkor adtam, mikor hazaértünk a kórházból, már 2 órája volt cicin, amint levettem, ordított, friss császáros sebbel, első babásként nem bírtam tovább. Ezzel azt értem el, hogy alig szopizott, rossz volt a szopási technikája is, fogyott az első hónapban, mert csak addig szívta, míg magától jött, utána már nem küzdött érte. 5 hónapos korában elutasította teljesen a mellet, így tápszeres lett. Nagyon cumifüggő volt, az egy dolog, hogy az elején 100szor felébredt miatta, de mikor már magának be tudta rakni, akkor 3 cumi kellett egyszerre éjszakára, 2 a kezébe, 1 a szájába, és úgy aludt el, hogy cserélgette őket. 17 hónaposan dobta el, mikor hörghurutos volt és nem bírta szívni, fulladt.
A lányomnak nem adtam, 2,5 hónapos, nem cicifüggő. Nem hazudok, volt hogy megpróbáltam adni neki. Először öklendezett tőle, utána már csak simán kiköpte. Ő cumisüvegből sem tud enni, pedig lefejt tejet próbáltunk neki abból adni, hogy ha az apjával itthon hagyom, meg tudja etetni, de nem tud vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!