Hol és milyen tápszert érdemes recept nélkül venni újszülöttnek?
Minden babának más válik be.
Milumil HA optimát vagy Beba Ha startot szoktak az orvosok felírni. Recepttel kb 2200 ft egy doboz, nélküle talán 3 ezer körül.
De miért akarsz recept nélkül tápszert venni? Én nem mertem volna az orvos "engedélye" nélkül, a háta mögött.
Mindenképpen HA legyen.
Ez orvosa válogatja melyiket támogatja jobban. Az Én orvosom a nestlé beba ha start pro illetve 2 tápszert irja. Viszont ugyan ott a másik doki már a Milumilra esküszik, de persze az is HA.
Van kifejezettem hasfájósaknak vagy refluxosnak tápszer. Mi mindig a nestlét ettük finom édes a milumil kesernyésebb.
Annyira szerintem ne kevergesd.
Ha hasfájós lesz szerintem mindegy milyen tápszert kap. Valahogy a babák 80%-a hasfájós. Éretlenség miatt.
A start tápszer receptnélkül is olcsóbb a nestlé 2900ft. Recepttel 2500ft.
A pro 2 ami 6 hónapos kortól van már 3500ft recept nélkül és recepttel 3000 ft.
Érdemes receptet kiváltani ha már van rajta támogatás, mert nagyon drágák. Én úgy szoktam 3 dobozzal iratok egy receptre és ebből kettőt mert messze van hozzánk a doki. Igy felirja. Irass inkább Te is nincs abba semmi. Már olyan jó tápszerek vannak. Nem olyanok mint régen. Én kicsikoromba rizsnyákot ettem meg csak semmi mást.
2 válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!