Mit érdemes és lehet recept nélkül megvenni a gyógyszertárban előre?
Én csak azt vettem meg recept nélkül, ami a kórházba is kellett, mivel az orvosunk csak a gyerek születése napján írja fel először a recepteket.
Vagyis, alkoholt és hintőport a köldökre. Popsikrémet nem vettem meg recept nélkül, mert az dupla annyiba kerül, mint receptre, inkább vettem egy kis tégelyes Neogranormont, még jobb is:)
Gézlap kell, de ahhoz nem is kell recept.
Aznap mikor megszületett a baba, akkor megkértem a párom menjen be az orvoshoz és írassa fel a recepteket és váltsa ki, így otthon már minden volt.
Egyébként a hintőport a köldökre és alkoholt már még egyszer nem vettem meg, elég volt, amit recept nélkül vettem. Ezek nem sokkal drágábbak, mint receptre.
Mivel a lejárati dátum is fontos, ezért 2-3 héttel előrébbnél én nem vásárolnék be.
Arról nem is beszélve, hogy a te taj számodra a leendő gyermekorvos ad majd receptet, amivel olcsóbb valamennyivel a fürdető, popsikrém stb.
Amit érdemes figyelni, az meg nem a gyógyszertárban a legolcsóbb.
DN, rossmann, müller stb. nézheted az akciós pelenkákat kuponokat (pl. rossmanó, bababónusz, 15% végösszegi, babakupon) és pelenkát, törlőkendőt érdemes megvenni, ha valóban nagyon akciós (pl. most a dm-ben láttam nagy dobozos pamperst).
Kezdőként lehet, hogy ezekból is csak 1-2 csomagot fajtánként, hogy kitapasztald, hogy melyik válik be igazán nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!