Akinek elfolyt a magzatvíz, utána mennyi idő múlva lettek fájásai, és mennyi ideig tartott a vajúdás?
éjfélkor kezdett ömleni (addig csak szivárgott)
1-2 órán belül volt pár 5-6 perces fájás, de hamar 2 percesekre váltott, mindenki azt hitte villámszülés lesz
de összesen 7 órás vajúdás lett belőle. Hogy a két percesről mikor váltott sűrűbbre, arra nem emlékszem, néztem ugyan a falon az órát, de nem fogtam fel az időt rajta...:D
Fél 1kor az uh alatt kezdett szivarogni.
Kb 2ig nem volt fajas, de nem kelhettem már fel.
Fél 4re megszületett, elég villám lett végül.
Háromszor szültem, messze ez volt a legkönnyebb, egyáltalán nem faradtam el.
Könnyű szülést neked!
Éjjel 3-kor folyt el, reggel 7 körül kezdtem érezni valamit. A vajúdás 14 óra volt.
Másodszorra reggel 6-kor folyt el és azzal egy időben kezdődtek a fájások, 5 óra múlva lett baba.
Nekem nem egyszerre folyt el a víz, hanem elkezdett szivàrogni, kisebb-nagyobb mennyisègekben. Fàjàsok csak kb 10 óra múlva lettek, de azok bírhatóak voltak a tolófájásokig, ami pont 24 óràval kèsöbb indult el mint a magzatviz. Úgyhogy mondhatni 24 óra volt, de ennek nagy rèsze pihenèssel, a kórházban lépcsözéssel, sok sétával (hogy beinduljon a vajúdás), és bírható fájásokkal telt. Az igazán kemény rész, amikor màr 2-3 percesek ès mehetsz szülni az összesen 1 óra volt.
Csak azèrt irtam igy le, mert egy 24 óràs szülés nem feltètlen jelenti, hogy végig kínlódsz, nekem hosszú volt idöben, de csak a vègèn volt nehéz, akkor meg màr úgyis a cèlegyenesben vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!