38. héten történő magzatvíz vizsgálat beindíthatja a szülést?
Bejelzett a Loritan teszt, kékesre változott. Megvizsgáltak a kórházban (gondolom ez volt az a bizonyos amnioszkópia) hogy valóban szivárog-e a magzatvíz, azóta fájásaim kezdtek jelentkezni.
Beindíthatta a szülést a vizsgálat? Kár volt pánikszerűen rohannom a kórházba? Ha bejelez a Loritan, az még nem jelent bajt, nyugodtan kivárhattam volna a 40. hetet? Van bárkinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?
Jól tetted hogy bementél.
Az amnioszkópia mindenkinek máshogy hat. Sógornőmet egyszer vizsgálták és megindultak a fajasok másnap baba lett.
Engem 7* néztek és semmi, végül a doki kicsit "durvábban" nézett és csak utána indult be.
De a magzatviz nem folyt el, repesztették.
Nekem felerősítette a fájásokat, addig nem voltam benne biztos, hogy igaziak viszont nagyon megijesztett a barnázás és inkább bementem.
Jól tetted egyébként, ha tényleg magzatvíz akkor az szivárog és a túl kevés magzatvíz nem tesz jót a babának. Ha csináltak amnioszkópiát akkor ki vagy nyílva egyébként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!