Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, nektek is...

Császáros anyukák, nektek is van ilyen érzésetek? Néha bánt hogy nem tudtam hüvelyi úton szülni.

Figyelt kérdés
Lassan 2hónapja hogy császármetszéssel szültem,de a mai napig olyan "ürességet" érzek emiatt. Olyan mintha nem is szültem volna,"csak megműtöttek" és most hirtelen itt van egy pici ember. Persze így is nagyon imádom! Szerettem volna átélni a sima szülést,és érezni azt az érzést. Remélem értitek mire gondolok?!
2010. ápr. 24. 23:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%

Ezt a kérdést én is feltettem,íme a válaszok,nekem segítettek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2010. ápr. 26. 11:35
 22/27 anonim ***** válasza:

Aki nem szült császárral nem értheti mi is hiányzik.

Itt egy oldal ahol leírják a 2 szülés közötti különbségeket:

[link]

2010. ápr. 27. 12:27
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolso.

En irtam is, hogy nem tudom, milyen csaszarral szulni.

Viszont szeretnem ha TELJES ERTEKU ANYANAK erezne magat a kerdezo, mivel az!!!

Nezze a pozitiv dolgokat es oruljon annak, hogy anya lehet, hogy egeszsegesek mindketten es igy legyenek boldogok.

Elhiszem, hogy nem igy tervezte, elhiszem, hogy szeretne atelni a huvelyi szulest (ami ugyan ugy nem konnyu ahogy a csaszar sem).

Neki mast rendeltek fentrol.Es talan ez a legkevesbo fontos ami egy gyerek nevelesevel kapcsolatban lehet.

Fontosabb, hogy egeszsegesek, hogy boldogok.

Fontosabb a szeretet amit kap a baba az anyukajatol.

En nem szultem meg csaszarral, de abban biztos vcagyok, hogy nem rosszabb anya az aki nem huvelyi uton szul.

Ha akart a csaszart ha nem akkor is ugyan annyira anya mint barki mas!!

Teheat kedves kerdezo: Legyetek bogogok!!

De nem tudok mar ujat irni :)

2010. ápr. 27. 12:55
 24/27 anonim ***** válasza:

Csak azért raktam fel, mert én császárral szültem és nekem hiányzott ez az érzés. Szerintem nem vagyok rossz anya ettől.

Viszont hülyeségnek tartom valakit lepontozni az érzései miatt.

2010. ápr. 27. 13:12
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki pontozott le...en biztos nem.

Sosem szoktam.Mindenkinek van velemenye.En tiszteletben tartom.Ahogy en is szeretem, ha az enyemet tiszteletben tartjak.Szamomra a Te valaszod is hasznos, mert meg nem szultem csaszarral, igy nem tudo milyen.Igy arrol nem is tudok velemenyt mondani.

Csak azt tudom, hogy felesleges onmarcangolast vegez az aki a csaszarmetszese miatt rosszul erzi magat.

2010. ápr. 27. 13:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ha félreérthető voltam, nem céloztam senkire. A linket csak érdekesség ként írtam
2010. ápr. 27. 13:42
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem haragszom, mert nem ereztem bantasnak semmit!!!

Csak rossz, hogy nok akik megerdemlik a boldogsagot rosszul erzik magukat, mert van egy elvaras, hogy hogyan kell szulni es belejuk beszelik, hogy valamirol lemaradtak.

Akkor maradnak, le amikor ezzel foglalkoznak es nem elvezik az eletet annyira mint kene azzal a pici babaval.

Ezt az erzest pedig ismerem, mert en azert voltam sok ember szemeben rossz anya, mert nem szoptattam.

Nyilvan nem azert, mert nem akartam, hanem nem volt mit enni onnan.Ennyi.Sikerult depresszioba hajszolniuk.

En mindenaron mindenkinem megmagyarazom, hogy ko anya attol, hogy nem tud szoptatni, vagy mert csaszarral szult.

:)

Nekem csak ez a celom ezzel!!

Szep babazast!!

2010. ápr. 27. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!