Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, nektek is...

Császáros anyukák, nektek is van ilyen érzésetek? Néha bánt hogy nem tudtam hüvelyi úton szülni.

Figyelt kérdés
Lassan 2hónapja hogy császármetszéssel szültem,de a mai napig olyan "ürességet" érzek emiatt. Olyan mintha nem is szültem volna,"csak megműtöttek" és most hirtelen itt van egy pici ember. Persze így is nagyon imádom! Szerettem volna átélni a sima szülést,és érezni azt az érzést. Remélem értitek mire gondolok?!
2010. ápr. 24. 23:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
nincs és nem értem miért kell ezt a témát túllihegni.oké persze tudom,hogy ezt sulykolja az emberbe a világ,de olyan felesleges ezen tépni magad,mi a francért,mikor van egy gyereked aki egészséges és élsz te is.Én ennek örülök nem annak,hogy így vagy úgy szültem.Bántott az elején a dolog,de nem azért mert nemtudtam hüvelyen át szülni hanem mert így nem kapott annyi jó baktériumot a lányom, de ennyi,nem azért rágtam mert nemtudtam kinyomni.Hát csessze meg az össze nő, férfi és minden b@rom aki be mer szólni egy terhes vagy frissen szült nőnek csak mert császárral szült.Kívánom neki,hogy egyszer minimális érzéstelenítővel vágják fel a hasát és azután pofzzon.:/
2010. ápr. 25. 09:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is vajúdtam 16 órát mielőtt megcsászároztak ezért egyáltalán nem érzem azt, hogy nem szültem. :p Van 2 ismerősöm is aki fájásgyenge volt és ezért lett császár de csak az egyik monda, hogy hiányérzete van. Az egyik csak keményedéseket érzett a másik meg menstruációs görcsöket és ennyi. Na, így talán én is azt mondanám, hogy valami kimaradt. :p
2010. ápr. 25. 11:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs!Boldog vagyok hogy lehet gyerekem(a méhemen volt egy óriási myoma műtét)és ki tudtam hordani!Kistesó útban aki szintén császáros lesz.Ha nem modern világban élnénk én valószínű a halálozási statisztikát növelném,tehát örülök mert az én életem hogy úgy mondjam a császár miatt lehet teljes!Sokan "bántják" a császárral szült anyukákat,lehet hogy ezért bánt a dolog de akkor azok ezekszerint nem tudják hogy Magyarországon csak indokolt esetben műtenek!Koncentrálj a babádra,légy boldog!Ha még szülsz egyszer lehet hogy átélheted a hüvelyi szülést,bár nem tudom miért volt császár!
2010. ápr. 25. 12:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

En irtam tegnap, hogy en nem ertem miert keseregsz, de en huvelyi uton szultem.

Meg mindig azt vallom, hogy felesleges ezen ragodni.

Ami volt elmult, gondolj a jovore, a kis mazsoladra (azert mazsola, mert pici es edes), es legyetek boldogok.

1. pont :orulj, hogy teherbe tudtal esni.Nagyon sok nonek mar sajnos ez sem sikerul.Draga es fajdalmas beavatkozasok aran vagy meg ugy sem megy szegenyeknek.Nekik van min keseregni.

2. pont: ki tudtad hordani a babat.Sok nonek ez a resz nem sikerul.Nekik is van min szomorkodni, mert elvesztettek a gyermekuket.

3. pont: egeszsegesek vagytok mindketten

4. pont :megszuletett a babad anelkul, hogy valami baja lett volna szules kozben

5. pont: a babad meg mindig Veled van!!

6. pont: na most irany a baba es szeretgesd meg!!

7.pont : az a gratisz ha meg szoptatni is tudtad barmeddig.

Na Nekem az nem ment!!

puszi es ne aggodj!!

:)

2010. ápr. 25. 13:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán ne bánd, hogy nem hüvelyi úton szülted meg a Kisbabádat!!Hidd el, hogy semmit nem veszítettél vele az ég világon!!!

Légy boldog hogy van egy Gyermeked, bár gondolom, az ember sokmindent másként csinálna. Mindannyiónknak, akik itt vagyunk , a maga " módján " kell végigcsinálnia ezt az egész terhesség--szülés--szopiztatás--gyermeknevelés történetet, de a lényeg az a pici szuszogó csöppség, akit a karunkban tarthatunk...

2010. ápr. 25. 17:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
08.27-es : igen, igazad van, sajnos én is magamra ismerek a soraidból..., úgyhogy kedves kérdező, tényleg ne bánd, hogy nem hüvelyi úton szültél.
2010. ápr. 25. 17:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is császárral szültem és teljesen egyetértek a legelső válaszolóval....
2010. ápr. 25. 17:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Az hogy "nem szültem" nem szó szerint kell érteni!!! Tudom én hogy szültem,de ez akkor is egy hasi műtét volt. Így is teljes értékű anyának érzem magam. Nagy súllyal született a babám,és az utolsó percig halogatták a császárt. Nem tudom jobban megfogalmazni amit érzek,de aki akarja így is megérti.
2010. ápr. 25. 18:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
én-sajnos -teljesen értelek.3hetes a kislányom,program császár volt,én még vajúdni sem tudtam,a babám még maradt volna.Csak azzal tudom nyugtatni magam,hogy neki jobb volt igy,hogy nem kellett végigcsinálnia.
2010. ápr. 25. 18:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Tegnapi 20-27 es nagyon igaz amit írtál. Köszönöm.
2010. ápr. 26. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!