Császáros anyukák, nektek is van ilyen érzésetek? Néha bánt hogy nem tudtam hüvelyi úton szülni.
Szia.
En irtam tegnap, hogy en nem ertem miert keseregsz, de en huvelyi uton szultem.
Meg mindig azt vallom, hogy felesleges ezen ragodni.
Ami volt elmult, gondolj a jovore, a kis mazsoladra (azert mazsola, mert pici es edes), es legyetek boldogok.
1. pont :orulj, hogy teherbe tudtal esni.Nagyon sok nonek mar sajnos ez sem sikerul.Draga es fajdalmas beavatkozasok aran vagy meg ugy sem megy szegenyeknek.Nekik van min keseregni.
2. pont: ki tudtad hordani a babat.Sok nonek ez a resz nem sikerul.Nekik is van min szomorkodni, mert elvesztettek a gyermekuket.
3. pont: egeszsegesek vagytok mindketten
4. pont :megszuletett a babad anelkul, hogy valami baja lett volna szules kozben
5. pont: a babad meg mindig Veled van!!
6. pont: na most irany a baba es szeretgesd meg!!
7.pont : az a gratisz ha meg szoptatni is tudtad barmeddig.
Na Nekem az nem ment!!
puszi es ne aggodj!!
:)
Egyáltalán ne bánd, hogy nem hüvelyi úton szülted meg a Kisbabádat!!Hidd el, hogy semmit nem veszítettél vele az ég világon!!!
Légy boldog hogy van egy Gyermeked, bár gondolom, az ember sokmindent másként csinálna. Mindannyiónknak, akik itt vagyunk , a maga " módján " kell végigcsinálnia ezt az egész terhesség--szülés--szopiztatás--gyermeknevelés történetet, de a lényeg az a pici szuszogó csöppség, akit a karunkban tarthatunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!