Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetet kezdtuk ma. A hasam...

39 hetet kezdtuk ma. A hasam meg font van es nem vizesedek. Ez azt jelenti, hogy egy darabig nem szulok meg?

Figyelt kérdés
Vagy semmi koze a kettonek a szuleshez?Ugy is beindulhat a szules hogy font van a hasam es nem vagyok "tiszta viz"?
2016. szept. 23. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Etrol simán beindulhat. A magzat ráér beilleszkedni vajúdás közben (azaz a hasad utána lenne lent) a vizesedésnek meg nem sok köze van a szüléshez, akinél ilyen van a szülés miatti hormonváltozások miatt de nem mindenkinél lesz vizesedés. Én pl egyáltalán nem vizesedtem a szülés napján sem. Szóval lehet holnap megszülsz de az is lehet, hogy csak 2 hét múlva, nem ezen múlik.
2016. szept. 23. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vizesedtem és a hasam se szállt le, mégis megszültem 40+2-re.
2016. szept. 23. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A kiírt napon indìtották a szülésemet, kb másfél hónapja lent volt a hasam és egyáltalán nem vizesedtem
2016. szept. 23. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet? :D
2016. szept. 24. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vizesedtem egyáltalán, és a hasam az istenért se akart leszállni, pedig nagyon szuggeráltam :D 39+1 naposan lassan megindult a dolog, másfél nap múlva megvolt a lányom természetes úton, rásegítés nélkül :)
2016. szept. 27. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!